Διαθέσιμη και νέα αναβάθμιση του iOS - Karfitsa.gr
Τεχνολογία

Διαθέσιμη και νέα αναβάθμιση του iOS

Έκδοση 8.1.2 του iOS….

ImageHandler (3)

Αλλη μια αναβάθμιση του iOS, του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της, έβγαλε στον αέρα η Apple. Είναι ίσως η μικρότερη από τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις και ο όγκος του αρχείου εγκατάστασης κυμαίνεται περίπου στα 25 Mb.

Πρόκειται για την έκδοση 8.1.2 του iOS και η διαδικασία αναβάθμισης μπορεί να ολοκληρωθεί εύκολα και γρήγορα over-the-air, δηλαδή απευθείας μέσω ασύρματου δικτύου, χωρίς να χρειαστεί η σύνδεση της συσκευής με ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό που συνοδεύει την αναβάθμιση, περιλαμβάνει διόρθωση που αφορά στην πιθανή διαγραφή από κάποιες συσκευές αγορασμένων ringtones.

H νεότερη αναβάθμιση μπορεί να εγκατασταθεί σε όλες τις φορητές συσκευές της Apple που είναι συμβατές με το iOS 8, δηλαδή τα iPhone 4s, 5, 5c, 5s, 6 και 6 Plus, τα iPad 2, 3, 4, mini, Air, mini 2, Air 2 και mini 3, όπως και το iPod touch πέμπτης γενιάς.

 

 

 

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ