Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοσμικά

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης!

Δείτε τι θα συμβεί σήμερα

images (2)

Κριός Γενικά: Βρίσκεις εύκολα τον δρόμο της εξόδου και η δίψα σου για κάτι καινούργιο και πρωτότυπο θα είναι το κίνητρό σου. Αν έχεις γεννηθεί στις 5 Απριλίου κάνεις την επανάστασή σου που ίσως είναι δύσκολη αλλά επειδή με τίποτε δεν μπορείς να πας πίσω, εξερευνάς μια νέα διάσταση της δικής σου πραγματικότητας που έχει αλήθεια και πιθανόν διάθεση για στροφή σε οτιδήποτε εκκεντρικό, μοντέρνο και πρωτοποριακό. Χωρίς να αποκλείεις ότι εκτός από τα χόμπι και τα καινούργια ερεθίσματα μπορεί να είναι συμπεριφορά τελείως αλλαγμένη.

Ερωτικά: Θα ρισκάρεις και πάνω σε αυτό το ρίσκο θα βάλεις και την ατομική σου ελευθερία που πιστεύεις ότι τη χάνεις. Την αυτονομία και την προσωπική σου έκφραση θα την κερδίσεις με την επανάσταση, σπάζοντας όλα τα στεγανά και τα ψεύτικα στην υπάρχουσα σχέση σου. Αυτό βέβαια δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο αλλά δεν είναι καλό και να ζεις μέσα σε ένα κουκούλι που δεν θα σου φέρνει χαρά.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα ριχτείς με τα μούτρα στο παιχνίδι των εντυπώσεων αλλά και της επιτυχίας που περιμένεις μέσα από μια δουλειά η οποία μπορεί να σου έρθει ξαφνικά. Μην φοβάσαι να προχωρήσεις ακόμα και αν πρέπει να βρεθείς σε ένα καινούργιο περιβάλλον.

 

Ταύρος Γενικά: Μπορεί να γίνει κάτι και να πάρεις κάποιες μυστικές πληροφορίες οι οποίες θα σε ξαφνιάσουν. Η ανατροπή μιας κατάστασης που σου δημιουργούσε σιγουριά θα σε αναστατώσει.

Ερωτικά: Η αντίληψη για την ελευθερία σου μερικές φορές είναι τελείως διαφορετική από αυτή που έχεις μέσα στον εγκέφαλό σου και ένα ξαφνικό μπαμ με τον Κριό ίσως σε λυτρώσει από μια χρόνια κατάσταση. Με τον Σκορπιό εκ των πραγμάτων υποχρεώνεσαι να αλλάξεις κατεύθυνση για να είστε τελικά μαζί.

Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις να κάνεις εσύ αυτά που ξέρεις τα οποία όμως μπορεί να ανατραπούν από αποκαλύψεις που δεν τις περίμενες. Αλλά ακόμα κι έτσι δεν θα υποχωρήσεις και ας έχεις διάφορα εμπόδια από το ανταγωνιστικό περιβάλλον σου.

 

Δίδυμοι Γενικά: Βγαίνεις έξω με παρέες και άτομα που γνώρισες πρόσφατα κι ίσως αγγίξεις την υπερβολή από τα πολλά πέρα δώθε που θα κάνεις. Μπορεί να νιώσεις ότι κάτι πάει να αλλάξει και θέλεις να προλάβεις τις εξελίξεις και κάνεις βήματα που θα σε απαλλάξουν από αρκετά δύσκολες καταστάσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή την περίοδο ωριμάζεις και αν είσαι τις πρώτες ημέρες γεννημένος/η θα δεις ότι αλλάζεις πολύ δραστικά.

Ερωτικά: Από την μια δοκιμάζεις τα ρίσκα σου και από την άλλη αναζητάς μέσα σου ένα ώριμο άτομο να σε τραβήξει και να μπεις πλέον στον δρόμο της σοβαρότητας γιατί κάπου μέσα σου δε θέλεις να παίζεις άλλο. Ένας δυναμικός και πολύ εκκεντρικός Κριός θα σε τραβήξει και ένας μεγαλύτερος Τοξότης θα μπει στην ζωή σου πολύ ξαφνικά.

Οικονομικά & Καριέρα: Ανακαλύπτεις κάποιες ευκαιρίες που δεν τις περίμενες και ξαφνικά θα κάνεις μια κίνηση πολύ ξεχωριστή και απρόβλεπτη οπότε θα ξεφύγεις από τις πολλές έγνοιες.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο verysorry.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ