Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Κριός Γενικά: To επικοινωνιακό σου κομμάτι θα σε βοηθήσει να ελιχτείς και να κάνεις εύκολα και άνετα κάποιες αλλαγές. Το ότι θα μιλήσεις αβίαστα και χωρίς περιστροφές θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο. Μπορεί να ξεκινήσεις να κάνεις ένα κύκλο ταξιδιών που θα έχουν και την γνώση σαν κριτήριο που θα σε βοηθήσουν αρκετά.

Έρωτας: Επειδή δεν αντέχεις και πολύ τις απόλυτες καταστάσεις και τα πολλά γιατί και πρέπει, θα προτιμήσεις να μιλήσεις ανοικτά για να εντυπωσιάσεις αλλά και να πέσουν οι μάσκες. Το ότι θα έρθεις κοντά με έναν Παρθένο, θα σε βοηθήσει να δεις και κάποιες πρακτικές πλευρές της ζωής που σου διαφεύγουν.

Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα θα βρεθείς με πολύ κόσμο και πιθανόν να συζητήσεις για ζητήματα που αφορούν σε κομμάτια που χρειάζονται να επικοινωνήσεις περισσότερο με στόχο την κοινή πορεία με τα άτομα που συνεργάζεσαι. Ένα τηλέφωνο που θα δεχτείς μπορεί να είναι πολύ θετικό για την δουλειά σου.

Ταύρος Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες σε βάζουν σε σκέψη αλλά επειδή δεν θέλεις να τις δείξεις στους γύρω σου, προτιμάς να τις μοιραστείς μόνο με ένα φιλικό πρόσωπο που εμπιστεύεσαι. Το να πληροφορείσαι πάντως νέα πράγματα θα σε κρατήσουν μακριά από τα λάθη.

Έρωτας: Έχεις κάποιες αμφιβολίες κυρίως για ένα Δίδυμο ή Τοξότη με τον οποίο μπορεί και να συνεργάζεσαι κάπου μαζί του. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις για να δεις και από την πλευρά του κάποιες κινήσεις. Η σεβαστή προσπάθεια του Καρκίνου θα σε συγκινήσει συναισθηματικά.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες κρυφές εσωτερικές κόντρες τις οποίες δεν τις παραδέχεσαι εύκολα γιατί δεν θέλεις με τίποτα να φαίνεσαι ότι το παίρνεις και πολύ σοβαρά. Σε μια κρυφή συναλλαγή να προσέξεις πιθανόν τα λάθη που μπορεί να συμβούν γιατί μπορεί να χάσεις χρήματα από αφηρημάδα.

Διαβάστε περισσότερα: verysorry.gr

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ