Διαβάστε τι λένε για σήμερα τα ζώδια - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοσμικά

Διαβάστε τι λένε για σήμερα τα ζώδια

Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά

zwdia

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Η μέρα αυτή κρύβει κάποιους κινδύνους που θα πρέπει να τους εντοπίσετε από την αρχή. Η συναισθηματική σας ζωή έχει τριγμούς και θα πρέπει να αλλάξετε ρότα.

Ταύρος: Θα προσέξετε πολύ σήμερα τα λόγια που θα πείτε. Οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να σας ανεχτούν αν έχετε τις κακές σας. Φροντίστε τη σχέση σας.

Δίδυμοι: Μην αφήσετε τους άλλους να σας στεναχωρήσουν με λόγια. Η ψυχολογία σας σήμερα δεν είναι κι η καλύτερη. Μία απογοήτευση από δικό σας άτομο.

Καρκίνος: Η επικοινωνία σας σήμερα δεν θα είναι και στα καλύτερα της. Φροντίστε ένα προσωπικό σας θέμα που θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή. Η υπομονή των άλλων κάποια στιγμή τελειώνει.

Λέων: Τα θέματα που σας απασχολούν σήμερα θα είναι κυρίως επαγγελματικά. Βέβαια μία αλλαγή στη συναισθηματική σας ζωή θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά το αύριο.

Παρθένος: Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε, ώστε να προχωρήσετε κάποια κατάσταση. Βέβαια θα υπάρξουν και κάποιες ενθαρρυντικές εξελίξεις που θα σας δείξουν ότι είστε σε πολύ καλό δρόμο.

Ζυγός: Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε αρκετά οικογενειακά θέματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Μία συναισθηματική απογοήτευση θα σας κάνει να χάσετε τη σειρά σας.

Σκορπιός: Μία περίεργη κατάσταση θα εξελιχθεί σήμερα στην προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να κρατήσετε τη ζήλια σας και να συγκρουστείτε με το ταίρι σας.

Τοξότης: Τα λόγια δεν θα βγάλουν πουθενά αν έχετε κατά νου να κάνετε μόνο παράπονα και γκρίνιες. Οι εντάσεις σήμερα είναι πολύ πιθανές. Οικονομική αστάθεια.

Αιγόκερως: Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ επικίνδυνη περίοδο. Πολύ πιθανόν να ανατραπεί κάτι που θεωρούσατε δεδομένο και σίγουρο. Προσοχή σε ό,τι θα πείτε στους άλλους.

Υδροχόος: Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να δημιουργήσετε κάποια φιλική σχέση που θα έχει δυνατές βάσεις. Θα πρέπει να προσέχετε στις μετακινήσεις που θα κάνετε.

Ιχθείς: Αν πιέσετε καταστάσεις, ίσως να έχετε αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκάτε. Φροντίστε κάποιο επαγγελματικό σας διάβημα που θέλει πολύ προσωπικό χρόνο.

Πηγή: verysorry.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ