Διαβούλευση με φορείς ξεκινά ο Αναστασιάδης - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη Κοινωνία

Διαβούλευση με φορείς ξεκινά ο Αναστασιάδης

Προκειμένου να ετοιμάσει το προεκλογικό του πρόγραμμα

giannis-anastasiadis

Ξεκινάει σήμερα  το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά, με τη συνάντηση με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Λαγκαδά, η διαδικασία διαβούλευσης της δημοτικής παράταξης «Νέος Δήμος –Νέα Αρχή» με όλους τους θεσμικούς φορείς του δήμου (επαγγελματικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς, εργασιακούς κ.α.)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Αναστασιάδη «σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η διατύπωση των προτάσεων και των απόψεων όλων των θεσμικών φορέων της κοινωνίας του δήμου Λαγκαδά και η ανάδειξη όλων των τοπικών αναγκών.

Μετά την αξιολόγηση όλων των προτάσεων τα στελέχη της παράταξης θα καταρτίσουν την προγραμματική συμφωνία που θα τεθεί στην κρίση της τοπικής κοινωνίας για την επομένη δημοτική περίοδο».

Βασικό στοιχείο της αξιολόγησης θα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και η αξιοποίηση των δημοτικών πόρων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το τελικό πρόγραμμα θα είναι ρεαλιστικό, υλοποιήσιμο, θα ανταποκρίνεται στις δυνατότητες του δήμου Λαγκαδά και θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων του.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ