Διδάκτωρ Παθολογίας για Παντελίδη: Ήταν σαν να οδηγεί κούκλα - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Διδάκτωρ Παθολογίας για Παντελίδη: Ήταν σαν να οδηγεί κούκλα

Το ποσοστό αλκοόλ 15 φορές πάνω από το κανονικό...

pantelidis-660x300

Λίγο πριν συμπληρωθούν 2 μήνες από το τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη, η οικογένεια του επιμένει πως δεν οδηγούσε το παιδί τους το μαύρο τζιπ.

Ωστόσο, το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του, σύμφωνα με τους ειδικούς, απέχει λίγο από την τιμή που προκαλεί κατάρρευση του οργανισμού, καθώς γεννά δεκάδες ερωτήματα για το αν έπρεπε ο Παντελής και τα κορίτσια να μπουν στο όχημα, αλλά και το αν ήταν σε θέση ο ίδιος να πιάσει το τιμόνι.

Ο διδάκτωρ Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Αναστάσιος Σποντιδέας κάνει συγκλονιστικές διαπιστώσεις, μιλώντας στην Espresso.

«Πιστεύω ότι τον βοήθησαν να μπει στο αυτοκίνητο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο σφάλμα. Είναι εγκληματικό», αναφέρει και μιλώντας για το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του Παντελή, επισημαίνει: «Είναι πάνω από 15 φορές υψηλότερο από το επιτρεπτό. Τα επίπεδα είναι τόσο υψηλά που το άτομο θα έπρεπε να είναι σε κωματώδη ή ημικωματώδη κατάσταση. Δεν μπορεί να είχε τις αισθήσεις του. Είναι σαν να βάζουμε μια κούκλα να οδηγεί».

Την ίδια στιγμή, πάντως, μαζεύοντας τα κομμάτια της η οικογένεια περιμένει το πόρισμα του δεύτερουπραγματογνώμονα ειδικού αναλυτή για τις συνθήκες του ατυχήματος.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ