, Πέμπτη
30 Νοεμβρίου 2023

Η γυμνή αλήθεια της Κείτ Μίντλετον

Η ιρλανδική εφημερίδα Daily Star δημοσίευσε  τις τόπλες φωτογραφίες της Δούκισσας του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, οι οποίες έχουν ήδη δημοσιευθεί σε γαλλικό περιοδικό προκαλώντας την οργή του πρίγκιπα της Βρετανίας Ουίλιαμ και της συζύγου του.
 
   «Βρισκόμαστε σε μια γελοία κατάσταση όπου η ελίτ προστατεύεται από τον Τύπο», δήλωσε στο BBC ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Μάικ Ο’Κέιν.
   «Αν οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από έναν δημόσιο δρόμο έχουμε το δικαίωμα να της δημοσιεύσουμε, εκτός κι αν λάβουμε αντίθετη εντολή», πρόσθεσε ο ίδιος. «Προσπαθούμε να πουλήσουμε όσο περισσότερα αντίτυπα μπορούμε, δεν θα δικαιολογηθώ γι’ αυτό», υπογράμμισε ο Ο’Κέιν.
   Οι φωτογραφίες της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, του δεύτερου στη διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο, «δεν διαφέρουν από αυτές άλλων διασημοτήτων που έχουμε δημοσιεύσει, όπως της Ριάνα και της Λέιντι Γκάγκα», σημείωσε ο διευθυντής της Daily Star.
  Η Κέιτ Μίντλετον «δεν είναι η μέλλουσα βασίλισσα της Ιρλανδίας, οπότε το μόνο μέρος που προκαλεί οργή η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι το Ηνωμένο Βασίλειο», εκτίμησε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι οι φωτογραφίες είναι «πολύ, πολύ καλόγουστες».