Ο Τραμπ απειλεί πασίγνωστο τραγουδιστή με… φυλάκιση!

Επίθεση εξαπέλυσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κατά του Snoop Dogg μετά το βιντεοκλίπ του διάσημου ράπερ στο οποίο Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση κατά του ράπερ Snoop Dogg.
Αφορμή ήταν το γεγονός ότι σε βίντεοκλιπ του ο διάσημος ράπερ πυροβολεί έναν κλόουν μεταμφιεσμένο σε Ντόναλντ Τραμπ.
«Μπορείτε να φανταστείτε τι συνέπειες θα είχε στον Snoop Dogg, στην καριέρα του και όχι μόνο, εάν σημάδευε με ένα όπλο και πυροβολούσε τον Πρόεδρο Ομπάμα; Ώρα να μπει φυλακή!» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο δικηγόρος του Τραμπ σε δήλωση του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Ο Snoop Dogg οφείλει στον Πρόεδρο μία συγνώμη. Δεν υπάρχει τίποτα το αστείο με τη δολοφονία του Προέδρου και ειλικρινά είμαι σοκαρισμένος, επειδή θεωρούσα ότι ήταν καλύτερος από αυτό».
«Σκεφτόμουν ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν ωραίους δίσκους, διασκεδάζουν, γιορτάζουν αλλά κανείς δεν ασχολείται πραγματικά με το αληθινό πρόβλημα, μ’ αυτόν τον… παλιάτσο που παριστάνει τον Πρόεδρο» είπε ο ράπερ στο περιοδικό Billboard.

Can you imagine what the outcry would be if @SnoopDogg, failing career and all, had aimed and fired the gun at President Obama? Jail time!