, Παρασκευή
01 Δεκεμβρίου 2023

Πρώην μοντέλο εμφανίζεται τρεις μήνες μετά τη ρίψη οξέος στο πρόσωπό της (ΦΩΤΟ)

Μία πρώην φιναλίστ για τη θέση της Miss Italy εμφανίστηκε δημόσια στην εθνική τηλεόραση τρεις μήνες μετά τη ρίψη οξέος στο πρόσωπό της, με κύριο ύποπτο έναν πρώην φίλο της.
Η Τζέσικα Νοτάρο, 27 ετών, έφερε αρκετές ουλές στο πρόσωπό της και κινδυνεύει να χάσει την όραση από το ένα μάτι. Ο πρώην φίλος της βρίσκεται υπό κράτηση.
Στην τηλεοπτική εκπομπή, το πρώην μοντέλο έβγαλε το μαντήλι που κάλυπτε το πρόσωπό της λέγοντας: «Θέλω να δεις τι μου έκανε,. Αυτό δεν είναι αγάπη».
Ο οικοδεσπότης της εκπομπής Μαουρίσιο Κοστάνζο της είπε αρχικά ότι μπορεί να κρατήσει το μαντήλι, αν το προτιμούσε, ωστόσο η Τζέσικα προτίμησε να το αφαιρέσει υπογραμμίζοντας πως όλοι έπρεπε να το δουν.
Η 27χρονη έχει υποβληθεί σε πολλές πλαστικές επεμβάσεις, ενώ jessica-after jessica-notaro model-jessicaέχει πραγματοποιήσει και εγχείρηση προκειμένου να σώσει την όραση από το μάτι της.
Η Τζέσικα εργάζεται ως εκπαιδευτής θαλάσσιων λιονταριών σε ένα αδριατικό θέρετρο του Ρίμινι. Πέρασε δύο μήνες στο νοσοκομείο μετά την επίθεση του Ιανουαρίου και τώρα βρίσκεται σε συνεχή πόνο.