, Τετάρτη
01 Φεβρουαρίου 2023

ΣΟΚ: Μητέρα έπνιξε και πέταξε την 12χρονη κόρη της από το μπαλκόνι

Ένα φρικαλέο περιστατικό συνέβη στην Ουκρανία, όταν μητέρα έπνιξε την 12χρονη κόρη της και ύστερα την πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Το συγκλονιστικό περιστατικό κατέγραψαν γείτονες, οι οποίοι παρακολουθούσαν έντρομοι τη μητέρα να κρατάει στο κενό το άψυχο σώμα του άτυχου κοριτσιού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 45χρονη μητέρα του κοριτσιού έπνιξε την 12χρονη κόρη της και ύστερα πέταξε το σώμα της από το μπαλκόνι. Σε βίντεο που κατέγραψαν οι γείτονες, φαίνεται η μητέρα που κρατάει το σώμα από τον 8ο όροφο της πολυκατοικίας.
Η 45χρονη, δασκάλα στο επάγγελμα, φημολογείται ότι υπέστη πρόσφατα προβλήματα ψυχικής υγείας, δεν είχε όμως απευθυνθεί κάπου.
Μία γνωστή της 45χρονης δήλωσε, σύμφωνα με το mirror.co.uk: «Την γνώριζα τη μητέρα. Ήταν ευγενικό και καλό άτομο. Το κορίτσι ήταν πάντα φροντισμένο και συμπεριφερόταν καλά. Μελετούσε για το σχολείο και ήταν καλό παιδί».
Η μητέρα είχε ακόμα μία μεγαλύτερη κόρη και σύζυγο, οι οποίοι έλειπαν εκείνη τη στιγμή από το σπίτι.
Η 45χρονη προσπάθησε να ξεφύγει μετά το περιστατικό, ωστόσο η αστυνομία, που είχε κληθεί από τους γείτονες, τη συνέλαβε και αυτή τη στιγμή παραμένει υπό αστυνομική κράτηση με κατηγορίες για ανθρωποκτονία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Photo: CEN