, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έγκυος σε δίδυμα η Αμάλ Αλαμουντίν;

Πριν μερικές ημέρες, περιοδικά και tabloids των Η.Π.Α, έγραφαν στα εξώφυλλα τους πως Τζόρτζ Κλούνει και Αμαλ Αλαμουντίν ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ηθοποιός και η δικηγόρος, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2014, ζουν πλέον χωριστές ζωές – εδώ και καιρό – και είναι έτοιμοι για ένα διαζύγιο, το κόστος του οποίου, θα ανέλθει σε 300 εκατομμύρια δολάρια!
Επίσης, ένας από τους λόγους του χωρισμού, που μετέφεραν στους δημοσιογράφους πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, ήταν το γεγονός ότι «η Αμάλ ήθελε να κάνει παιδιά, ενώ ο Τζορτζ όχι».
Σήμερα, ένα δημοσίευμα από το Λίβανο, τόπο καταγωγής της Αμαλ, έρχεται να διαψεύσει όλα τα παραπάνω, καθώς αναφέρει πως η δικηγόρος είναι έγκυος, περιμένει δίδυμα και θα γεννήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.
Η «The Daily Star», που μεταδίδει την πληροφορία, αναφέρει πως μέλη της οικογένεια της Αμαλ, που ζουν στη Βηρυττό, μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα νέα με φιλικό τους πρόσωπο το οποίο και μετέφερε την είδηση στα γραφεία της ηλεκτρονικής εφημερίδας.
Αν όντως η πληροφορία είναι έγκυρη τότε η Αμαλ έχει μπει στον έβδομο μήνα. Η αλήθεια είναι πως από το Νοέμβριο και μετά, η διάσημη δικηγόρος δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση. Η τελευταία της ήταν στις 15 Νοεμβρίου όπου βρέθηκε στο Τέξας, για να μιλήσει σε συνέδριο σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών. Φορώντας ένα εφαρμοστό Armani φόρεμα η κοιλιά της δεν δείχνει να είναι σε ενδιαφέρουσα. Αν ισχύει, λοιπόν, το δημοσίευμα της εγκυμοσύνης, στην παρακάτω φωτογραφία η δικηγόρος είναι στον πέμπτο μήνα της κύησης. Πηγή: protothema.gr
amamal

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.