Εξερράγη πακέτο με καρφιά σε Πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας

Ένα πακέτο με καρφιά εξερράγη στο Πανεπιστήμιο Γιόνσεϊ της Νότιας Κορέας στην κεντρική Σεούλ την Τρίτη, τραυματίζοντας ένα μέλος της σχολής που το άνοιξε στο γραφείο του, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της αστυνομίας και τους πυροσβέστες.
Το μέλος της σχολής, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί, πήρε ένα κιβώτιο που βρισκόταν σε μια τσάντα για ψώνια αριστερά στην πόρτα του γραφείου του και το άνοιξε μέσα στο γραφείο του. Με την έκρηξη πετάχτηκαν καρφιά μέσα στο δωμάτιο, δήλωσε η αστυνομία.
Το μέλος της μηχανικής σχολής δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εγκαύματα στον καρπό και στον λαιμό του.
Η αστυνομία ανέφερε σε δήλωσή της ότι αναλύουν το πακέτο, το οποίο περιέγραψαν ως “ακατέργαστη συσκευή”, και ελέγχουν κάμερες ασφαλείας για να βρουν τον δράστη που άφησε τη σακούλα στην πόρτα.
Ο τραυματισμένος υπάλληλος ήταν ο μόνος άνθρωπος στο γραφείο εκείνη τη στιγμή και κανένας άλλο μέλος του πανεπιστημίου ή φοιτητής δεν θεωρείται τραυματίας, δήλωσε ο αξιωματούχος της πυρκαγιάς.