, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ισχυρή έκρηξη από διαρροή αερίου- Ισοπεδώθηκε ολόκληρη περιοχή!(BINTEO-ΦΩΤΟ)

Το απόλυτο χάος επικρατεί στο Μέρσεϊσαντ της Βρετανίας, έπειτα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λόγω διαρροής αερίου, με αποτέλεσμα να ισοπεδωθεί μια ολόκληρη περιοχή.
Η περιοχή θυμίζει εμπόλεμη ζώνη: Σπίτια κατέρρευσαν, ενώ σε άλλα έπεσαν τοίχοι. Παράλληλα, τουλάχιστον 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν, με 2 από αυτούς να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Πάνω από 100 άτομα μεταφέρθηκαν σε κοντινή εκκλησία μετά την έκρηξη, ενώ οι δρόμοι καλύφτηκαν με τούβλα!
«Βλέπουμε είτε απόλυτη κατάρρευση είτε πτώση τοίχων και οροφών», είπε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής στην περιοχή, Νταν Στίβενς, αναφερόμενος στις ζημιές.
Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για τις αίτια της έκρηξης, ενώ όπως σημείωσε ο Στίβενς, θα περάσουν ημέρες προτού μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους κάποιοι από τους κατοίκους της περιοχής.

Ισχυρή έκρηξη από διαρροή αερίου στη Βρετανία - Ισοπεδώθηκε ολόκληρη περιοχή!

«Ηταν σαν σεισμός. Σείστηκε ολόκληρο το σπίτι μας», είπε ο Λιου Χόπκινς που ζει κοντά στο σημείο της έκρηξης. «Ανθρωποι περίπου 5-6 μίλια μακριά άκουσαν την έκρηξη. Βγήκα αμέσως στον δρόμο τρέχοντας και όλοι οι γείτονες ήταν έξω», πρόσθεσε.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 21:15 (τοπική ώρα) το βράδυ του Σαββάτου, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Liverpool Echo, το κτίριο στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη στέγαζε μία σχολή χορού.

imerisia.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.