, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λεωφορείο έπεσε πάνω σε κατάστημα στο Λονδίνο!

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στους δρόμους του Λονδίνου το πρωί της Πέμπτης, καθώς ένα κόκκινο διώροφο λεωφορείο έπεσε πάνω σε κατάστημα, προκαλώντας πανικό.
Οι εικόνες από το σημείο είναι συγκλονιστικές, ενώ, σύμφωνα με την Daily Mail, υπάρχουν επιβάτες, που έχουν παγιδευτεί στον πάνω όροφο του λεωφορείου. Επιτόπου -ήτοι, στο Μπάτερσι του νοτιοδυτικού Λονδίνου- έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και τρεις μονάδες πυρόσβεσης.
Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση. Σε νεώτερη ενημέρωση, η αστυνομία ανέφερε ότι υπάρχουν θύματα. Είπε ακόμη ότι ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο νότιο Λονδίνο, ενώ υπάρχουν δύο εγκλωβισμένοι επιβάτες.
Πρόκειται, συγκεκριμένα, για δύο γυναίκες, οι οποίες ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, «έχουν τις αισθήσεις τους και αναπνέουν». Την ίδια ώρα, οι ιατρικές υπηρεσίες ανακοίνωσαν ότι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε εννέα επιβάτες, που τραυματίστηκαν ελαφρά, και παραμένουν στο σημείο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι επιβάτες του λεωφορείου ζητούσαν απεγνωσμένα βοήθεια, αμέσως μετά τη σύγκρουση, ενώ υπήρχε «πολύ αίμα». Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν επίσης πώς ο οδηγός είπε στους επιβάτες, λίγο πριν το ατύχημα, ότι ένιωσε να χάνει τις αισθήσεις του.
Την στιγμή της σύγκρουσης, στο λεωφορείο επέβαιναν, ευτυχώς, μόλις 12 άνθρωποι. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι κάποιοι είδαν καπνό από να βγαίνει από το πάτωμα του λεωφορείου, ενισχύοντας τους φόβους ότι μπορεί να υπήρξε κάποια φωτιά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.