, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μετακομίζει η οικογένεια Ομπάμα!

Αφήνουν την Ουάσινγκτον και μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη οι Ομπάμα σύμφωνα με πληροφορίες. Αμερικανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι το πρώην Πρώτο Ζευγάρι των ΗΠΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να αγοράσει ένα διαμέρισμα στο Upper East Side της Νέας Υόρκης.
Πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο κοντά στο σπίτι του δημάρχου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα έχουν ήδη επισκεφθεί το διαμέρισμα.
Το ιστορικό κτίριο, που έχει χτιστεί προπολεμικά το 1930, αποτελείται από 15 ορόφους και 43 διαμερίσματα και έχει υπάρξει το σπίτι πολλών διασήμων, όπως της Γκλόρια Βάντερμπιλτ. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου διαμερίσματος, είναι η ασφάλεια του κτιρίου, παράγοντας πολύ σημαντικός για την πρώην Πρώτη Οικογένεια η οποία έτσι κι αλλιώς συνοδεύεται και θα συνεχίσει να συνοδεύεται από άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών.
Οι τιμές φυσικά είναι και ανάλογες των ανέσεων που παρέχει. Την περασμένη εβδομάδα στο ίδιο κτίριο ένα άλλο διαμέρισμα πωλήθηκε για 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.