, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι συζήτησαν Τραμπ – Πούτιν για… 2,5 ώρες; (ΒΙΝΤΕΟ)

Photo: NBC News

Περίπου 2,5 ώρες διήρκεσε η πρώτη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον ομόλογό του της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, στο περιθώριο της Συνόδου της G20 στο Αμβούργο, όπως έγινε γνωστό από εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Το τετ-α-τετ των δύο προέδρων ξεκίνησε με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, απευθυνόμενος στον κ. Πούτιν, είπε ότι είναι τιμή του που τον συναντά ενώ ο Ρώσος ηγέτης απάντησε «χαίρομαι που σας γνωρίζω προσωπικά και ελπίζω ότι η συνάντησή μας θα φέρει αποτελέσματα».

Ο κ. Τραμπ -ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο όταν δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές- σημείωσε ότι ευελπιστεί ότι θα συμβούν πολλά «θετικά πράγματα» για τη Ρωσία και για τις ΗΠΑ.
«Ο Πούτιν και εγώ έχουμε συζητήσει διάφορα πράγματα και νομίζω ότι πηγαίνει πολύ καλά», είπε ο κ. Τραμπ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.
Ο κ. Πούτιν από την πλευρά του υπογράμμισε ότι οι τηλεφωνικές επικοινωνίες ποτέ δεν αρκούν.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.