, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κύπρος – υπόθεση «Ορέστης»: Ακόμη ένα θύμα εντόπισαν οι αρχές

Ακόμη ένα πτώμα στην Κόκκινη Λίμνη εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου. Το πτώμα πιστεύεται ότι ανήκει στο πέμπτο θύμα του κατά συρροήν 35χρονου δολοφόνου, ο οποίος επί σχεδόν τρία χρόνια δολοφονούσε γυναίκες ξενικής καταγωγής.
Οι αρχές είχαν ανασύρει νωρίτερα μία δεύτερη βαλίτσα από τον βυθό της λίμνης Κοκκινοπεζούλα, γνωστής και ως Κόκκινης Λίμνης, κατά την επιχείρηση αναζήτησης των πτωμάτων που πιστεύεται ότι ανήκουν στα θύματα του κατά συρροήν δολοφόνου στο χωριό Μιτσερό.
Οι δύτες ανέσυραν το πτώμα από τη λίμνη δυτικά της Λευκωσίας, στην ίδια περιοχή όπου είχε βρεθεί  πριν από μία εβδομάδα το πτώμα μίας γυναίκας μέσα σε βαλίτσα. «Το πτώμα είναι σε αποσύνθεση και δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί, γι’αυτό και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για περαιτέρω εξέταση από τους ιατροδικαστές», δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος της κυπριακής αστυνομίας.
Ο 35χρονος ύποπτος στην υπόθεση «Ορέστης» είναι υπό κράτηση από τα τέλη Απριλίου, καθώς θεωρείται υπεύθυνος για τη δολοφονία πέντε ενηλίκων γυναικών και των νεαρών κοριτσιών δύο εκ των θυμάτων.
 

#Tags: Κύπρος

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.