, Δευτέρα
28 Νοεμβρίου 2022

Ανακοίνωσε τη δολοφονία της συζύγου του στο Facebook

0377DB09E62D684403BBDE1148C0603D
«Γιε μου, ο μπαμπάς σε αγαπάει. Η μαμά με απάτησε και πρέπει να πληρώσει, επομένως σήμερα θα πεθάνει», ήταν το ανατριχιαστικό μήνυμα που ανάρτησε ο 50χρονος Βραζιλιάνος, Φράνκε ντο Νασιμιέντο Σάντος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook λίγες ώρες πριν δολοφονήσει τη σύζυγό του.
Ο 50χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα την 23χρονη Τζουλιάνα Μορέιρα ντε Μπέλο στην κατοικία τους στο Ρίο και έπειτα τηλεφώνησε σε έναν φίλο του για να τον μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα όπου ομολόγησε το έγκλημα.
Οι φίλοι του ζευγαριού δήλωσαν πως τηλεφώνησαν πολλές φορές στο σπίτι του Σάντος μόλις είδαν αναρτημένο το μήνυμα στον δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης, αν και υποστήριξαν ότι πίστεψαν πως επρόκειτο για φάρσα.
Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν σκληρή καθώς αποδείχθηκε ότι ο άνδρας είχε σκεφτεί καλά το αιματηρό πλάνο του πριν «ανεβάσει» το μήνυμα στο προφίλ του.
Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο 50χρονος βρήκε τη σύζυγό του στο κρεβάτι με έναν άλλο άνδρα, παρ’ ότι η ξαδέλφη του θύματος ισχυρίζεται πως η γυναίκα δεν διατηρούσε παράνομο δεσμό με κανέναν.
Αντιθέτως, δήλωσε πως η Μορέιρα ντε Μπέλο φοβόταν πολύ τον άνδρα της, ο οποίος είχε γίνει εξαιρετικά επιθετικός. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, είχε φύγει από το σπίτι για λίγες ημέρες, ωστόσο επέστρεψε γιατί της έλειπε το παιδί της.
«Κάτι πρέπει να συνέβη μέσα του για να μεταμορφωθεί σε τέρας και να τη σκοτώσει εκείνο το βράδυ. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο γιατί πιστεύαμε ότι είναι καλός σύζυγος», δήλωσε συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.