16:13, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Αναστασιάδης: Ο «Γολγοθάς» της Κύπρου τελειώνει φέτος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης μιλάει σε επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα (ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ), στο Προεδρικό Μέγαρο, στην Λευκωσία,  την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015. Ο κ. Α. Τσίπρας πραγματοποιεί μονοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο όπου θα έχει διμερείς συνομιλίες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIO/Χριστος Αβρααμιδης
Την επιθυμία το 2016 να είναι ο τελευταίος χρόνος ενός «Γολγοθά» που διαρκεί για 42 χρόνια, εξέφρασε ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. Στο τηλεοπτικό του αναστάσιμο μήνυμα στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
«Με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής της Ανάστασης του Κυρίου, απευθύνομαι προς ολόκληρο τον κυπριακό λαό, επιθυμώντας να στείλω μαζί με τις ευχές μου και ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας», αναφέρει ο Κύπριος Πρόεδρος. «Μήνυμα ελπίδας, που εκπέμπει η ίδια η μεγάλη γιορτή της Αναστάσεως, αλλά και προκύπτει από το έργο που ως κοινωνία και ως Πολιτεία έχουμε επιτελέσει, τόσο για την ανασυγκρότηση της χώρας μας, όσο και για την επίλυση του εθνικού μας ζητήματος», προσθέτει.
Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIO/Χρίστος Αβρααμίδης