Αποκαλύψεις – σοκ για το μακελειό που ετοίμαζαν στο Ανόβερο

Ένα πραγματικό μακελειό φαίνεται ότι απέτρεψαν οι γερμανικές αρχές την προηγούμενη Πέμπτη όταν αναβλήθηκε ο ποδοσφαιρικός φιλικός αγώνας Γερμανίας – Ολλανδίας στο Ανόβερο.

Αποκαλύψεις - σοκ για το μακελειό που ετοίμαζαν στο Ανόβερο

Η εφημερίδα FAZ αποκαλύπτει σήμερα το μέγεθος της απειλής επικαλούμενη πηγές των διωκτικών αρχών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η πενταμελής ομάδα των τρομοκρατών θα τοποθετούσε τρεις βόμβες μέσα στο στάδιο, όπου τον αγώνα θα παρακολουθούσε και η καγκελάριος, ενώ μια ακόμα βόμβα θα έπρεπε να τοποθετηθεί στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και μια σε στάση λεωφορείου.
Το μακελειό στο στάδιο θα βιντεοσκοπούσε ο αρχηγός της ομάδας ενώ το σχέδιο των τζιχαντιστών φαίνεται πως ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή εξαιτίας της κινητοποίησης των αρχών.
Όπως μετέδωσε ο Παντελής Βαλασόπουλος, το ανησυχητικό είναι ότι η ομάδα των τζιχαντιστών έχει εξαφανιστεί και υπάρχουν φόβοι ότι θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να ξαναχτυπήσει.
Εξίσου ανησυχητικό φαίνεται πως είναι και το γεγονός ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν γνωστά στις αρχές ενώ κάποιοι εξ αυτών είναι κάτοικοι Γερμανίας και κάποιοι φέρεται να έχουν έρθει από τη Συρία. Τις πληροφορίες στις γερμανικές αρχές -γράφει η εφημερίδα- έδωσαν οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες.
ethnos.gr