Αυστραλή επέζησε για 17 μέρες στη ζούγκλα

ImageHandler

Την… υπέρτατη ιστορία επιβίωσης έζησε μια Αυστραλή στο τροπικό δάσος του Κουίνσλαντ. Η 30χρονη Σάνον Λία Φρέιζερ, μητέρα τριών παιδιών, κατόρθωσε να επιζήσει 17 μέρες ολομόναχη στη ζούγκλα.

Είχε επισκεφθεί την περιοχή με τον σύντροφό της και έναν ακόμα φίλο τους για κολύμπι στο ρέμα Γκόντελ Χολ, όταν ξαφνικά εκείνοι την έχασαν από μπροστά τους. Όταν δεν εμφανίστηκε ούτε στο ραντεβού που είχαν δώσει για την επιστροφή στο αυτοκίνητο, ο φίλος της ειδοποίησε τις αρχές. Όλα αυτά συνέβησαν στις 21 Σεπτεμβρίου, δηλαδή περισσότερο από δυο βδομάδες πριν τελικά την εντοπίσουν μόλις 30 μέτρα από το σημείο που χάθηκε.

Η Φρέιζερ τώρα αναρρώνει από την περιπέτειά της στο νοσοκομείο. Έχει σοβαρά κοψίματα στα άκρα, που έχουν μολυνθεί και εκτεταμένα εγκαύματα από τον ήλιο. Έχει χάσει 16 κιλά (ζύγιζε 90), καθώς τρεφόταν μόνο με έντομα και μικρά ψάρια που κατόρθωνε να πιάσει.

Η γυναίκα διηγήθηκε την περιπέτειά της στην οικογένειά της, ενώ μεταξύ όσων είχε να αντιμετωπίσει στη ζούγκλα, ήταν και ένα γιγάντιο ορνιθοειδές, αλλά και ένας κροκόδειλος μήκους δύο μέτρων!

golden-hole-queensland