fbpx

, Τετάρτη
19 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Δεν θα πιστέψετε που «σκάλωσε» άτακτος φοιτητής(ΦΩΤΟ)

Ένας Αμερικανός φοιτητής εγκλωβίστηκε μέσα σε έναν πέτρινο γυναικείο κόλπο την προηγούμενη βδομάδα στη Γερμανία. Σύμφωνα με τις εφημερίδες Süddeutsche και The Guardian χρειάστηκαν πάνω από 20 διασώστες για να απεγκλωβίσουν τον φοιτητή που βρίσκεται στη Γερμανία με πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών. Ο φοιτητής σφηνώθηκε στο εσωτερικό του Pi-Chacan, ενός πέτρινου αγάλματος φιλοτεχνημένου από τον Περουβιανό καλλιτέχνη Fernando de la Jara, το οποίο βρίσκεται έξω από το Ινστιτούτο Μικροβιολογίας και Ιολογίας του Πανεπιστημίου του Tübingen. Λέγεται μάλιστα πως Pi-Chacan σημαίνει «κάνοντας έρωτα» στην μία Περουβιανή Ινδιάνικη διάλεκτο.
Η αστυνομία του Tübingen έμαθε πρώτη το γεγονός κατόπιν κλήσης που έλαβε για να απεγκλωβίσει «άνθρωπο που σφηνώθηκε σε ένα πέτρινο αιδοίο».
Ο απεγκλωβισμός του δεν ήταν περίπλοκος καθώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον βγάλουν με τα χέρια χωρίς τη χρήση μηχανημάτων.
Ο δήμαρχος της πόλης Boris Palmer δήλωσε πως δεν μπορούσε να καταλάβει πως ο φοιτητής βρέθηκε εγκλωβισμένος εκεί «ακόμα κι αν λάβουμε υπ’οψη την εφηβική φαντασία» σύμφωνα με την Süddeutsche.
«Εκεί βρισκόμουν! Προσπαθούσε να τραβήξει μία αστεία φωτογραφία» έγραψε χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Imgur.
Δεν έχει διευκρινιστεί από τις αρχές τι ακριβώς προσπαθούσε να κάνει ο φοιτητής στο εσωτερικό του αγάλματος ή αν προσπαθούσε να τραβήξει κάποια selfie.
foititis-I
petrino-aidoio
foititis

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.