, Σάββατο
30 Σεπτεμβρίου 2023

Έφηβοι αυτοκτόνησαν γιατί δεν μπορούσαν να είναι μαζί

pai

Πιασμένοι χέρι-χέρι πήδηξαν στις ράγες του τρένου η 15χρονη Charleigh Disbrey και ο 18χρονος Mert Karaoglan δίνοντας τέλος στη ζωή τους κι ελπίζοντας, όπως είχαν γράψει σε ένα φίλο τους, ότι θα «είμαστε μαζί σε ένα άλλο μέρος».

Η 15χρονη Charleigh ο 18χρονος φίλος της, τουρκικής καταγωγής, σκαρφάλωσαν σε ένα φράχτη και στάθηκαν στις γραμμές του τρένου περιμένοντας την άδεια αμαξοστοιχία. Μόλις το τρένο πλησίασε αρκετά, τα παιδιά πήδηξαν ώστε να περάσει από πάνω τους.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 17 Ιουνίου του προηγούμενου έτους, στο Hertfordshire, στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά η τραγική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα.

Λίγο πριν αυτοκτονήσουν, ο 18χρονος Mert έστειλε μια φωτογραφία σε ένα φίλο του στην οποία το ζευγάρι στέκεται πάνω σε μια γέφυρα πάνω από τη σιδηροδρομική γραμμή ενώ η φωτογραφία συνοδευόταν από γραπτό μήνυμα :«Αφού δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, θα είμαστε μαζί σε ένα άλλο μέρος».

Επιπλέον άφησαν και ένα βίντεο στους φίλους τους, σύμφωνα με τη Mirror, όπου τους εξηγούσαν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Ο ιατροδικαστής Graham Danbury, δήλωσε: «Είχαν σχέση για ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, περίπου για ένα μήνα και πίστευαν ότι λόγω οικογενειακών ζητημάτων και πολιτισμικών διαφορών δεν θα του επιτρεπόταν να αναπτύξουν τη σχέση τους. Έτσι αποφάσισαν να τελειώσουν τις ζωές τους, ώστε να είναι μαζί σε ένα καλύτερο μέρος».