07:43, Σάββατο
01 Οκτωβρίου 2022

Eκλογικό βιβλιάριο για … τετράποδα !

Aπίστευτο κι όμως αληθινό! Ιδιοκτήτης ενός γέρικου ροτβάιλερ έβαλε τα δυνατά του και κατάφερε να βγάλει  στο σκύλο του εκλογικό βιβλιάριο.
Μόλις οι  αρχές του  Νόρτον, στη βορειοδυτική Αγγλία αντιλήφθηκαν ότι ο σκύλος έχει πολιτική άποψη ξεκίνησαν τις έρευνες για να εξακριβώσουν με ποιον τρόπο ο 45χρονος Ράσελ Χόιλ κατάφερε να αποκτήσει βιβλιάριο για τον σκύλο του, τον Ζευς.
Σύμφωνα με  πληροφορίες  που δημοσίευσε η τοπική εφημερίδα Ίβνινγκ Γκαζέτ, ο Ράσελ κατηγορείται ότι παρείχε ψευδείς πληροφορίες σε ένα κρατικό υπάλληλο κατά την διάρκεια της απογραφής των ψηφοφόρων της περιοχής . Ο  45χρονος, σύμφωνα με δηλώσεις του μετά τον σάλο στην μικρή κοινωνία αλλά και στα Μέσα- Μαζικής- Ενημέρωσης είπε πως το μόνο που θυμάται είναι πως αστειεύτηκε και είπε  υπάλληλο ότι στο σπίτι του ζει ο ίδιος ,  η γυναίκα του , και ο γιός τους  που είναι όμως μικρούλης και δεν μπορεί να ψηφίσει. Στην πραγματικότητα η ηλικία του Ζευς σε ανθρώπινα χρόνια αντιστοιχεί στην ηλικία των 63 χρόνων!
Η αστυνομία πάντως δεν πείστηκε και ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση μετά την έκδοση του εκλογικού βιβλιαρίου στο όνομα του «Ζευς Χόιλ»  έτσι  ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ κινδυνεύει να τιμωρηθεί με πρόστιμο και όπως όλα δείχνουν μάλλον και με φυλάκιση!
aftodioikisi.gr