16:13, Κυριακή
02 Οκτωβρίου 2022

Έκοψε τα αυτιά του ανιψιού της!

Kineza
Με την κατηγορία ότι έκοψε τα αυτιά του εξάχρονου ανιψιού της με κουζινομάχαιρο συνελήφθη μια 35χρονη στην κεντρική Κίνα.
Η Ζανγκ Τσιχούι κατηγορείται ότι έβγαλε το παιδί από το σπίτι της, στο χωριό Ουανγκχέ της επαρχίας Χουμπέι, το πήγε σε ένα σοκάκι και εκεί του έκοψε τα αυτιά και το τραυμάτισε στο σαγόνι με το μαχαίρι.
Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να του συγκολλήσουν το ένα από τα αυτιά του. Η κατάστασή του θεωρείται σταθερή και έχει ήδη πάρει εξιτήριο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Beijing Times, η επίθεση σε βάρος του παιδιού έγινε στις 28 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής συγκέντρωσης για τον εορτασμό της κινέζικης πρωτοχρονιάς.
Αφορμή φέρεται να στάθηκε μια μακροχρόνια διένεξη που είχαν τα μέλη της οικογένειας για την οικοδόμηση ενός εξ αδιαιρέτου σπιτιού.
Μια άλλη φρικιαστική επίθεση σε βάρος ενός μικρού παιδιού σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην επαρχία Σανσί, όταν μια γυναίκα φέρεται ότι έβγαλε τα μάτια του εξάχρονου ανιψιού της για να εκδικηθεί τους γονείς του.
Η τραγωδία του εξάχρονου έχει προκαλέσει σάλο στην Κίνα και σχολιάστηκε ευρέως σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.