Παρουσιάστρια παραιτήθηκε… on air!

skitso12 dimosiografos

Θεαματική παραίτηση δημοσιογράφου on air στο δίκτυο KTVA της Αλάσκα. Μόλις ολοκλήρωσε την παρουσίαση ρεπορτάζ σχετικά με σύλλογο νομιμοποίησης της κάνναβης, η Τσάρλο Γκριν αποκάλυψε πως ο σύλλογος είναι δικός της και στο εξής θα του αφιερώσει όλη της την ενέργεια.

«Όσο γι’ αυτή τη δουλειά, όχι ότι έχω επιλογή, αλλά γ@#α τη, παραιτούμαι» είπε αφήνοντας την κεντρική παρουσιάστρια στήλη άλατος.

Η Τσάρλο Γκριν είχε παρουσιάσει και στο παρελθόν ρεπορτάζ σχετικά με τη δράση του «Alaska Cannabis Club» χωρίς να αναφέρει ότι η ίδια συνδέεται με την οργάνωση.

Όμως, αυτή τη φορά μόλις τελείωσε το ρεπορτάζ της είχε κάτι ακόμη να πει…

«Τώρα όλα όσα ακούσατε είναι ο λόγος που εγώ, η πραγματική ιδιοκτήτρια του ‘Alaska Cannabis Club’, θα αφιερώσω όλη μου την ενέργεια στη μάχη για ελευθερία και δικαιοσύνη που αρχίζει με τη νομιμοποίηση της μαριχουάνα. Και όσο γι’ αυτή τη δουλειά, όχι ότι έχω επιλογή, αλλά γ@#α τη, παραιτούμαι».

Το… έγκλημα ως φαίνεται ήταν προμελετημένο, καθώς το ‘Alaska Cannabis Club’, το οποίο συνδέει τους νόμιμους χρήστες μαριχουάνα για ιατρικούς σκοπούς με τοπικούς παραγωγούς, είχε καλέσει νωρίτερα το κοινό του στο Facebook να συντονιστεί στο δίκτυο KTVA.

Μετά τη «βόμβα» της Τσάρλο Γκριν, η κεντρική παρουσιάστρια μπορούσε μόνο να ψελλίσει: «Εντάξει, ζητούμε συγγνώμη γι’ αυτό, λοιπόν, θα επιστρέψουμε αμέσως»…