Μπορεί να είναι ληστής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει καλούς τρόπους η Bonnie Gooch, μία κατά συρροήν ληστής που στοχεύει τραπεζικά καταστήματα στις ΗΠΑ.
Πρόκειται για μία 78χρονη, η οποία συνελήφθη για τρίτη φορά σε διάστημα τεσσάρων δεκαετιών, καθώς αποφάσισε να… τριτώσει τις ληστείες σε τράπεζες των Ηνωμένων Πολιτειών.
Συγκεκριμένα, το 1977 είχε καταδικαστεί για ληστεία σε τράπεζα της Καλιφόρνια, το 2020 στο προάστιο Lee’s Summit του Κάνσας Σίτι και πριν λίγο καιρό της επιβλήθηκε ποινή ποινή φυλάκισης με εγγύηση 25.000 δολαρίων, μετά τη ληστεία τράπεζας στο Pleasant Hill.
«Συγγνώμη, δεν ήθελα να σας τρομάξω»
Σύμφωνα με τη δικογραφία, η γυναίκα εισέβαλε στο κατάστημα και ζήτησε «13.000 δολάρια σε μικρά χαρτονομίσματα», ενώ στη συνέχεια φέρεται να είπε στην ταμία: «Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας τρόμαξα».
Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Guardian, είπε στην ταμία να μην μετρήσει τα χρήματα και «απλώς να της τα δώσει».
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα ήταν ντυμένη με γκρι ρούχα, ενώ φορούσε πλαστικά γάντια, μαύρη μάσκα και γυαλιά ηλίου.
Οι εισαγγελείς από την πλευρά τους είπαν ότι μύρισε έντονα αλκοόλ όταν οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν τρία χιλιόμετρα μακριά από την τράπεζα, έχοντας διάσπαρτα μετρητά μέσα στο όχημά της, ενώ ήταν και «πολύ αυστηρή» με τους αξιωματικούς.



