18:46, Πέμπτη
07 Ιουλίου 2022

ΗΠΑ: Μανιακός επιτίθεται σε γυναίκα στο μετρό (video)

Ένα βίντεο που μόνο ως σοκαριστικό μπορεί να χαρακτηριστεί, έχει δει το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες δύο ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο Reddit.

Αυτό είναι τραβηγμένο από το τρένο της Νέας Υόρκης και καταγράφει έναν μανιακό που είναι μέσα στο βαγόνι, ο οποίος φοράει ένα κολάν και μία άσπρη ζακέτα. Oι φωνές του προϊδεάζουν τους άλλους επιβάτες για το τι θα ακολουθήσει και όλοι απομακρύνονται από τα σημεία που περνάει, κάτι που επιχείρησε να κάνει και μία κοπέλα όταν κάθισε δίπλα της. Μόνο που ήταν πήγε να σηκωθεί, την έπιασε από τα μαλλιά της και την τράβηξε πάλι κάτω, με το θύμα της επίθεσης να βάζει τα κλάματα και να ζητάει βοήθεια από τον κόσμο που βρισκόταν γύρω της.

Κανείς όμως δεν αντέδρασε για να την βοηθήσει, με την γυναίκα να κοιτάζει απεγνωσμένα, την αδράνεια των επιβατών. Eυτυχώς μετά από λίγο, σηκώνεται και αρχίζει να κινείται πάλι μέσα στο βαγόνι, φωνάζοντας, ενώ σε κάποια φάση ανέβηκε σε ένα κάθισμα και κλώτσησε το παράθυρο.

Την ώρα μάλιστα που το τρένο έφτασε στην στάση και πήγε να κατέβει, πέρασε μπροστά από τον άνδρα που τραβούσε video και κάτι του είπε, το οποίο δεν γίνεται αντιληπτό.

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ:

#Tags: ΗΠΑ