ΗΠΑ: Τρεις ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν την Πενσυλβάνια και Γουινσκόνσιν-Ένας θάνατος

Ανεμοστρόβιλοι  στην Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν εν μέσω ισχυρών καταιγίδων που προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και  στο θάνατο ενός άνδρα που προσέκρουσε σε πεσμένο δέντρο.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι δύο ανεμοστρόβιλοι έπεσαν στην κομητεία Μπακς, στην Πενσυλβάνια, το απόγευμα της Πέμπτης.
Οι Courier Times of Bucks County ανέφεραν ότι ένας από τους ανεμοστρόβιλους στην Πενσυλβάνια προκάλεσε ζημιά σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και  πάρκο.
Ο διευθυντής δημόσιας ασφάλειας της αστυνομίας του Μπενσάλεμ, Φρεντ Χάραν, δήλωσε ότι τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Μπενσάλεμ και ένα πέμπτο άτομο τραυματίστηκε σε μια κοντινή επιχείρηση.  Ο Άντονι Πέρεζ, υπάλληλος της αντιπροσωπείας, είπε ότι στο τηλέφωνό του ακούστηκε προειδοποίηση για το ακραίο φαινόμενο λίγο πριν χτυπήσει ο ανεμοστρόβιλος.
Στο Ουισκόνσιν, οι ισχυροί άνεμοι που κινούνταν σε όλη την πολιτεία από τον ποταμό Μισισιπή στη λίμνη Μίσιγκαν ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης. Μέχρι τις 2 το πρωί της Πέμπτης, οι πολυάριθμες προειδοποιήσεις ανεμοστρόβιλου σε όλη την πολιτεία είχαν λήξει.
Λίγες ώρες αργότερα, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν προσέκρουσε στο όχημά του σε πεσμένο δέντρο  κοντά στην πόλη Ripon περίπου στις 6 το πρωί της Πέμπτης, ανέφερε η Wisconsin State Journal.