, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κατέσφαξαν πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας!

ImageHandler (3)Λίγες μόνο ημέρες έπειτα από την αποκάλυψη της φρικτής δολοφονίας της 19χρονης Μις Ονδούρα Μαρία Χοσέ Αλβαράδο Μουνιός και της αδερφής της, Σοφία Τρινιδάδ, άλλη μια αιματηρή υπόθεση συγκλονίζει την χώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Prensa, πέντε μέλη μιας οικογένειας -γυναίκες και κορίτσια- βρέθηκαν σφαγιασμένα το Σάββατο μέσα στο σπίτι τους, στη βόρεια Ονδούρα.

Στην φρικιαστική αυτή υπόθεση, θύματα είναι μια γυναίκα 47 ετών, οι τρεις κόρες της, 16 ως 23 ετών και η μια εγγονή της, 9 ετών, ενώ ένα ακόμη κορίτσι 11 ετών βρέθηκε τραυματισμένο.

Οι δολοφονίες διαπράχθηκαν στην πόλη Λα Λίμα, ενώ το λουτρό αίματος ανακάλυψε ο πατέρας των κοριτσιών, όταν επέστρεψε από τη δουλειά του.

Δυστυχώς, η Ονδούρα, με 90,4 ανθρωποκτονίες ανά 100.000 κατοίκους το 2012, θεωρείται η πιο επικίνδυνη χώρα του κόσμου, εξαιρουμένων των εμπόλεμων ζωνών, σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και του εγκλήματος (UNODC).

Μέσα σε μια επταετία, ο αριθμός των γυναικών που έχουν δολοφονηθεί στη χώρα αυτή αυξήθηκε κατά 263%, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Βίας του Εθνικού Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Ονδούρας, στοιχεία του οποίου επικαλέστηκε η εφημερίδα The New York Times.

protothema.gr

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.