02:45, Πέμπτη
06 Οκτωβρίου 2022

Καθηγήτρια είχε σεξουαλικές επαφές με μαθητή της μέσα στο σχολείο

ImageHandlerΗ 30χρονη Έιπριλ Νόβακ, καθηγήτρια στο Λύκειο «Μenomonee Falls High School», κατηγορείται για σεξουαλική  κακοποίηση ενός μαθητή της. Ο σύζυγός της της έδωσε ήδη τα παπούτσια στο χέρι ζητώντας της διαζύγιο μόλις έμαθε για την ανάρμοστη σχέση, σύμφωνα με  δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η τοπική εφημερίδα «Milwaukee Journal».
H Nόβακ υπέβαλε την παραίτησή της μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι σε βάρος θα διεξαχθεί έρευνα .
Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο πρώτος που πήρε είδηση την σεξουαλική σχέση της καθηγήτριας και του μαθητή της ήταν ο επιστάτης, Πατ Γκρέκο, ο οποίος έσπευσε να ενημερώσει τους γονείς του μαθητή. Αλλά και μία άλλη δασκάλα υποστηρίζει ότι είδε με τα μάτια της τον έφηβο να αγκαλιάζει και να φιλάει την καθηγήτριά του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν οι αρχές, το παράνομο ζευγάρι είχε σεξουαλική επαφή κι έκανε στοματικό σεξ εντός του σχολικού κτιρίου από τον Οκτώβριο. Η Νόβακ παραδέχτηκε στις αρχές του Ουισκόνσιν πως, αν και ήξερε πως το αγόρι είναι ανήλικο, είχε πολύ έντονα συναισθήματα γι΄αυτόν και δεν μπορούσε να κρατηθεί. Από την πλευρά του, ο έφηβος είχε συμφωνήσει μαζί της να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή.
protothema.gr