, Κυριακή
04 Δεκεμβρίου 2022

Παγκόσμιος πανικός- Σενάριο "Ημέρας Τρόμου" από ISIS

BRYXELLES
Οι Βρυξέλλες από το πρωί του Σαββάτου βρίσκονται σε συναγερμό έχοντας συγκεκριμένες πληροφορίες για μεγάλο χτύπημα ανάλογο με αυτό που έγινε στο Παρίσι πριν περίπου μία εβδομάδα.
Για τον λόγο αυτό στους δρόμους της πόλης κινούνται στρατιωτικά οχήματα, ενώ σε κάθε δρόμο υπάρχουν ένοπλοι άνδρες του Στρατού και της Αστυνομίας, την ώρα που βρίσκονται άπαντες στο κυνήγι του καταζητούμενου Αμντεσλάμ Σαλάχ, του μοναδικού επιζώντας από τους τζιχαντιστές-τρομοκράτες του Παρισιού. Μάλιστα, από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου έκλεισαν όλα τα καφέ και εστιατόρια της βελγικής πρωτεύουσας.
Ωστόσο, ο συναγερμός τις τελευταίες ώρες έχει επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη. Και αυτό διότι σε ανακοίνωσή της η μυστική οργάνωση «Anonymous» αναφέρει ότι το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει για σήμερα μία «Παγκόσμια Ημέρα Τρόμου».
Σύμφωνα με την οργάνωση, οι τρομοκράτες σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μέχρι και 8 επιθέσεις για σήμερα!
Η Γαλλία, η Αμερική, η Ινδονησία, η Ιταλία και ο Λίβανος φέρονται να είναι οι κύριοι στόχοι τους σύμφωνα με ποστ στο Twitter που έχουν το hashtag #22Daesh #OpParis.
Ανάμεσα στους στόχους είναι οι αγώνες αμερικάνικής επαγγελματικής πυγμαχίας (WWE) που έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή στην  Philips Arena στην Ατλάντα που συγκεντρώνουν πάντα χιλιάδες Αμερικανούς πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Anonymous έχουν ήδη ενημερώσει για αυτό το χτύπημα και το FBI.