, Παρασκευή
12 Απριλίου 2024

search icon search icon

Παιδάκι βγήκε ζωντανό από τον τάφο του στη Συρία

paidi31Στη Συρία και σε όλη τη Μέση Ανατολή μιλάνε γα τον Αχμέντ, το παιδάκι βγήκε ζωντανό από τον τάφο όπου είχε ενταφιασθεί με τη μητέρα του!

Ο Αχμέντ συνόδευε τη μητέρα του σε ένα φαρμακείο του Χαλεπίου, όταν εξερράγη βόμβα που προκάλεσε το θάνατο πολλών ατόμων και πολλές υλικές ζημιές.

Μόλις έφτασαν οι πρώτες βοήθειες διαπίστωσαν τον ακαριαίο θάνατο της μάνας και ότι το παιδί είχε επίσης εκπνεύσει δίπλα στη μάνα, μετά από κάποιους σπασμούς.

Μερικές ώρες αργότερα, θάφτηκαν και οι δυο χωρίς να προηγηθεί νεκροψία, κάτι που είναι σύνηθες στις σημερινές συνθήκες πολέμου. Ενώ λοιπόν τους ενταφίασαν και είχαν τοποθετήσει και την ταφόπλακα, οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει να ανοίξουν τον λάκκο, άκουσαν παιδικό κλάμα.

Άνοιξαν αμέσως τον τάφο και τότε,ως εκ θαύματος, παρευρισκόμενοι πολίτες και τυχόν συγγενείς, αντίκρισαν το παιδάκι να κλαίει και να ουρλιάζει με όλη του τη δύναμη!

Με έντονη τη συγκίνηση, έβγαλαν τον Αχμέντ από τον τάφο και τον οδήγησαν στο πλησιέστερο κέντρο υγείας όπουδιαπιστώθηκε ότι είχε τραυματισθεί σε 50 σημεία του σώματός του από τα θραύσματα της βομβιστικής επίθεσης, ιδιαίτερα στο δεξί του μάτι.

#Tags: Συρία

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.