Πατέρας άφησε τα μόλις 15 μηνών κοριτσάκια του στο αυτοκίνητο – πεθάναν από θερμοπληξία

HAMPTON, GA - AUGUST 31:  Jeff Green, driver of the #14 Hefty / Reynolds Toyota, walks to the ambulance after crashing during the NASCAR Nationwide Series Great Clips/Grit Chips 300 at Atlanta Motor Speedway on August 31, 2013 in Hampton, Georgia.  (Photo by Patrick Smith/Getty Images)
Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Τζώρτζια των ΗΠΑ, με πρωταγωνιστή έναν πατέρα και τα δύο δίδυμα κοριτσάκια του.
Όπως μεταδίδει το nbcnews.com, τα δύο κοριτσάκια τα οποία ήταν μόλις 15 μηνών βρέθηκαν νεκρά δεμένα στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Οι αρχές εικάζουν ότι τα δύο κοριτσάκια πέθαναν εξαιτίας της υψηλής ζέστης που επικρατούσε στην περιοχή και μένει να εξακριβωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί.
Τα δύο κοριτσάκια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ωστόσο ήταν πλέον αργά. Οι αρχές έχουν ήδη ανακρίνει τον πατέρα για το περιστατικό, ενώ η μητέρα τους φέρεται να βρίσκεται στην Ατλάντα και να μην έχει σχέση με το περιστατικό.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην περιοχή επικρατούν τις τελευταίες ημέρες ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι αφόρητη. Οι θάνατοι παιδιών από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητα είναι κάτι που έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές στις ΗΠΑ, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία και εκθέσεις που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.huffingtonpost.gr