, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Πόζαρε γυμνόστηθη πάνω σε άλογο για να ειρωνευτεί τον Πούτιν(φωτο)

ImageHandler (1)Μπορεί ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, να αρέσκεται να επιδεικνύει τα κάλλη του και το καλογυμνασμένο του κορμί ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό ενώ αθλείται, όμως, τη… χαρά να ιππεύσει άλογο ημίγυμνη θέλησε να νιώσει και μία Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια.
Με μπόλικη διάθεση χιούμορ και ειρωνεία, η δημοφιλής ηθοποιός φωτογραφήθηκε γυμνόστηθη πάνω σε ένα άλογο, ακριβώς όπως είχε φωτογραφηθεί και ο Πούτιν παλαιότερα.

 Ωστόσο, η εικόνα της λίγη ώρα αργότερα αποσύρθηκε από το Instagram καθώς κρίθηκε ανάρμοστη, με αποτέλεσμα η επίμονη Αμερικανίδα να συνεχίζει να αναρτά τη λήψη, η οποία επανειλημμένως «κατέβαινε» από τους διαχειριστές του τόπου κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτό το τόπλες είναι δικαίωμά μου», έγραψε η Χάντλερ, ενώ η λεζάντα της αρχικής φωτογραφίας ανέφερε: «Ότι μπορεί να κάνει ένας άνδρας, μια γυναίκα μπορεί να το κάνει καλύτερα.

Μάλιστα, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, η Χάντλερ με χιούμορ, αλλά και με μία δόση ειλικρίνειας ανήρτησε: «Είναι σεξιστική η κατάργηση της φωτογραφίας. Έχω κάθε δικαίωμα να αποδείξω ότι έχω καλύτερο σώμα από εκείνο του Πούτιν».

Επιπλέον, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Αν ένας άνδρας “ποστάρει” μία φωτογραφία με τις ρόγες του έξω, όλα είναι καλά, αν το κάνει μία γυναίκα όμως… Σε ποια εποχή ζούμε, στο 1825».

protothema.gr