, Δευτέρα
24 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Σφοδρή επίθεση Ομπάμα στον Τραμπ: Δεν έχει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ

President Obama Delivers Address On Immigration Reform In Las Vegas, Nevada
Την αμφισβήτηση του στο πρόσωπο του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων ,Ντόναλντ Τράμπ εξέφρασε ο πρόεδρος της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα,υποστηρίζοντας σθεναρά τη Σύμπραξη των χωρών του Ειρηνικού (TPP), μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου στην οποία εναντιώνονται η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον.
«Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος δεν έχει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος», υπογράμμισε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στην Ουάσιγκτον.
«Το είπα την περασμένη εβδομάδα. Δεν σταματά να το αποδεικνύει» επισήμανε ο Μπαράκ Ομπάμα, υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις που έκανε δημοσίως ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον των γονέων ενός μουσουλμάνου λοχαγού που σκοτώθηκε στο Ιράκ το 2004.
Ο Ομπάμα εξέφρασε την ελπίδα ότι «αφού τελειώσουν οι εκλογές και καθίσει η σκόνη, θα δοθεί περισσότερη προσοχή στα πραγματικά γεγονότα όσον αφορά τη συμφωνία και δεν θα χρησιμοποιείται για πολιτικούς συμβολισμούς ή πολιτικό ποδόσφαιρο», κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό της Σιγκαπούρης Λι Χσιεν Λουνγκ.
 
Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.