Σφοδρή επίθεση Ομπάμα στον Τραμπ: Δεν έχει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ
Την αμφισβήτηση του στο πρόσωπο του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων ,Ντόναλντ Τράμπ εξέφρασε ο πρόεδρος της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα,υποστηρίζοντας σθεναρά τη Σύμπραξη των χωρών του Ειρηνικού (TPP), μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου στην οποία εναντιώνονται η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον.
«Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος δεν έχει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος», υπογράμμισε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στην Ουάσιγκτον.
«Το είπα την περασμένη εβδομάδα. Δεν σταματά να το αποδεικνύει» επισήμανε ο Μπαράκ Ομπάμα, υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις που έκανε δημοσίως ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον των γονέων ενός μουσουλμάνου λοχαγού που σκοτώθηκε στο Ιράκ το 2004.
Ο Ομπάμα εξέφρασε την ελπίδα ότι «αφού τελειώσουν οι εκλογές και καθίσει η σκόνη, θα δοθεί περισσότερη προσοχή στα πραγματικά γεγονότα όσον αφορά τη συμφωνία και δεν θα χρησιμοποιείται για πολιτικούς συμβολισμούς ή πολιτικό ποδόσφαιρο», κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό της Σιγκαπούρης Λι Χσιεν Λουνγκ.
Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr