23:09, Πέμπτη
18 Αυγούστου 2022

Σοκ Ιταλός τραγουδιστής πεθαίνει πάνω στη σκηνή.. (VIDEO)

pethane-o-italos-tragoudistis-pino-mango

Ο Ιταλός τραγουδιστής Giuseppe Mango, πέθανε χθες κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του στην περιφέρεια Μπαζιλικάτα της Κάτω Ιταλίας. Ο 60χρονος τραγουδιστής, που πρόσφατα είχε γιορτάσει τα τριάντα χρόνια των καλλιτεχνικών επιτυχιών του, αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού του και καθισμένος στο πιάνο ζήτησε συγγνώμη από το κοινό του, ενώ σταμάτησε να τραγουδά. Κοντά του έσπευσαν οι μουσικοί και οι τεχνικοί για να διαπιστώσουν ότι η καρδιά του είχε πάψει να χτυπά.

Ο Mango, ήταν ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, ενώ στα πιο γνωστά του τραγούδια συγκαταλέγεται το Bella d’Estate, τους στίχους του οποίου είχε γράψει με τον Λούτσιο Ντάλλα, το Sirtaki, του 1990, το οποίο έδωσε τον τίτλο και στο δίσκο που το περιείχε, αλλά και τα κομμάτια Oro, Bella d’ Estate, Nella mia città, Lei verrà.

H Eλευθερία Αρβανιτάκη διασκεύασε, επίσης, το τραγούδι του Come Μοnna Lisa, επιλέγοντας, ως νέο τίτλο, το Μην ορκίζεσαι.

Χιλιάδες θαυμαστές του Ιταλού τραγουδιστή, εκφράζουν την θλίψη τους, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ιδιαίτερες αναφορές στην «μεσογειακή ψυχή» του Pino Mango, και στην μεγάλη αδυναμία του στην ζωή και τους ανθρώπους της Νότιας Ιταλίας, απ΄ όπου και καταγόταν.

Στην μακρά του και αξιόλογη καριέρα, ο Mango έγραψε και στίχους για τραγούδια των Aντρέα Μποτσέλλι, Μια Μαρτίνι και Πάττι Πράβο

Δείτε το βίντεο: