fbpx

, Κυριακή
12 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Θρήνος στην ελληνική πρεσβεία της…

potamos-kwaiΣε τραγωδία κατέληξαν οι ολιγοήμερες διακοπές Ελληνίδας διοικητικής υπαλλήλου, που εργαζόταν σε ελληνική πρεσβεία. Η Αριστέα Λιάπη, είχε μεταβεί για ολιγοήμερες διακοπές στην Ταϋλάνδη με την οικογένειά της στην διάσημη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο περιοχή του ποταμού Κβάι.

Η άτυχη υπάλληλος της ελληνικής πρεσβείας στην Μπανκονγκ, έχασε τη ζωή της ενώ προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες στον ποταμό Κβάι. Η κ Λιάπη, συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς της, επέβαινε σε τρένο που περνούσε πάνω από τον ποταμό. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η τραγωδία συνέβη ενώ προσπαθούσε να φωτογραφήσει τον ποταμό, χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της. Πάντως λέγεται απο αυτόπτες μάρτυρες οτι, η άτυχη υπάλληλος ενδέχεται να παρασύρθηκε από το συρμό του τρένου την ώρα που προσπαθούσε να κατέβει, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τα βαγόνια και να βρει τραγικό θάνατο.

Συνέχεια στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.