22:14, Τετάρτη
28 Σεπτεμβρίου 2022

Τζιχαντιστές βίαζαν 9χρονη επί έναν χρόνο και την άφησαν…

viasmos

Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες φρίκης που έρχονται κάθε ημέρα από το Ιράκ, εκεί όπου οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σκορπούν τον τρόμο, τον πόνο και τον θάνατο, βασανίζοντας εκατοντάδες αθώους ανθρώπους.
Την Κυριακή ήρθε στο «φως» η ιστορία μιας εννιάχρονης από την φυλή των Γεζίντι η οποία είχε απαχθεί από τους τζιχαντιστές ως σκλάβα του σεξ.
Σύμφωνα με μέλος ανθρωπιστικής οργάνωσης, επί έναν ολόκληρο χρόνο η εννιάχρονη -η οποία πρόσφατα ελευθερώθηκε- βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση από τουλάχιστον δέκα τζιχαντιστές, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν μαχητές της «πρώτης γραμμής» και επίδοξοι βομβιστές αυτοκτονίας.
Το άτυχο κορίτσι, όχι μόνο υπέστη σοβαρά σωματικά και ψυχολογικά τραύματα στα χέρια των ακραίων ισλαμιστών, αλλά έμεινε και έγκυος!
Μάλιστα, μέλη της ανθρωπιστικής οργάνωσης που γνώρισαν το κορίτσι, προειδοποιούν ότι είναι τόσο μικρή και τόσο αδύναμη που μπορεί να πεθάνει αν τελικά φέρει στον κόσμο το παιδί που κυοφορεί, σημειώνοντας πως ακόμη και η καισαρική ίσως αποβεί μοιραία καθώς και ότι η κακοποίηση που υπέστη την τραυμάτισαν ανεπανόρθωτα.
Η εννιάχρονη μεταφέρθηκε στη Γερμανία από μια κουρδική οργάνωση, ώστε να λάβει την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη.
Σημειώνεται πως το κοριτσάκι ήταν ανάμεσα στις δεκάδες γυναίκες και παιδιά που αφέθηκαν ελεύθερα την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από έναν χρόνο αιχμαλωσίας από τους τζιχαντιστές.
 
 
Πηγή: protothema.gr