, Παρασκευή
12 Απριλίου 2024

search icon search icon

Βγάζει τα “άπλυτα” του Σαρκοζί στη φόρα η πρώην

assets_LARGE_t_420_54042842Κάτω από άκρα μυστικότητα αναμένεται εδώ και καιρό να εκδοθεί στα μέσα του Οκτωβρίου το βιβλίο της πρώην κυρίας Σαρκοζί, Σεσιλιά, το οποίο πρόκειται να δημοσιεύσει  ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Flammarion.  Το έργο αυτό αναμένεται να βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων «στα μέσα του Οκτωβρίου», ανέφερε, χωρίς να υπεισέλθει σε άλλες λεπτομέρειες, η εταιρεία δημοσίων σχέσεων στην οποία ο εκδοτικός οίκος Flammarion ανέθεσε την επικοινωνία του βιβλίου, ο τίτλος του οποίου παραμένει άκρως απόρρητος.  Αποσπάσματα του βιβλίου πρόκειται να δημοσιευθούν στο εβδομαδιαίο πολιτικό περιοδικό Le Point.

Η Σεσιλιά Σιγκανέρ-Αλμπενίζ, όπως είναι το κανονικό της όνομα και η οποία γίνεται 56 ετών στις 12 Νοεμβρίου, ανέμεινε την αποχώρηση του τέως αρχηγού του γαλλικού κράτους για να δημοσιεύσει το βιβλίο.  Αναμένεται να αναφερθεί στο βιβλίο της αυτό ορισμένα σκοτεινά σημεία σχετικά με την έναρξη της θητείας του πρώην συζύγου της, όπως για παράδειγμα το πώς απελευθερώθηκαν οι Βουλγάρες νοσοκόμες από τον άλλοτε Λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι.  Η Σεσιλιά, πήρε διαζύγιο από τον Νικολά Σαρκοζί κατά τη διάρκεια της προεδρίας του και τον Μάρτιο του 2008 στη Νέα Υόρκη -όπου κατοικεί- παντρεύτηκε σε τρίτο γάμο τον Γάλλο επιχειρηματία Ρισάρ Ατιάς.  Ο Ατιάς ήταν εκείνος που οργάνωσε και χρηματοδότησε το 2004 το συνέδριο του δεξιού κόμματος Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα (UMP) που ανέδειξε στην ηγεσία τον Νικολά Σαρκοζί.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.