Διευθύντρια Γυμνασίου έκανε σεξ με το φύλακα, τον υποδιευθυντή του σχολείου και έναν γονιό (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Κολασμένοι Άγγελοι

Διευθύντρια Γυμνασίου έκανε σεξ με το φύλακα, τον υποδιευθυντή του σχολείου και έναν γονιό (ΦΩΤΟ)

H 35χρονη και οι... περιπέτειές της!

Ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια διευθύντρια Γυμνασίου που είχε σεξουαλικές επαφές με τον φύλακα, τον υποδιευθυντή του σχολείου και τον πατέρα μαθητή, αποκαλύφθηκε όταν ο τελευταίος την κατέδωσε για να την εκδικηθεί αφού τον χώρισε.

Πρόκειται για την 35χρονη διευθύντρια Γυμνασίου Τεχνών και Τεχνολογίας, στο Long Island City, η οποία σύμφωνα με την New York Post, κατηγορείται ότι εν ώρα μαθημάτων έκανε σεξ με τρεις άντρες, αφήνοντας μάλιστα και ενοχοποιητικές φωτογραφίες σε υπολογιστή του σχολείου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι της βρέθηκε φωτογραφικό υλικό όπου ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της, ενώ φαίνεται να συμμετέχει σε διάφορες σεξουαλικές περιπτύξεις, ακόμη και με περισσότερα του ενός άτομα. Οι φωτογραφίες εξετάζονται από τις αρχές.

Το όνομά του πατέρα που κάρφωσε τη 35χρονη δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή του ανήλικου γιου του.

Εκπρόσωπος του υπουργείο Παιδείας, με δηλώσεις του στην αμερικανική εφημερίδα εξέφρασε τη «φρίκη» του για τις ενέργειες της διευθύντριας και τόνισε ότι απομακρύνεται από τα καθήκοντά της, όσο ακόμη η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση.

daskala

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ