Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης "Συνεχίζουμε..." - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης “Συνεχίζουμε…”

"Το...χρώμα του δικού μας δημοτικού συνδυασμού δεν ανήκει σε κανένα κόμμα... Νιώθω δικαιωμένος..."

PHOTO SYNDYASMOY IGNATIOY KAITEZIDH

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Συνεχίζουμε! Μαζί με τους συμπολίτες μας δημιουργούμε με αγάπη το Αύριο του Τόπου μας»

Η δημοτική παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» έκοψε σήμερα (Κυριακή 16 Φεβρουαρίου) την πίτα της με αφορμή το νέο χρόνο και τη χάραξη του νέου σχεδιασμού της, ύστερα από μια θητεία… 3 χρόνων (λόγω Καλλικράτη) στη διοίκηση του νεοσύστατου δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

«Ο συνδυασμός μας, οδήγησε με συνέπεια στην υλοποίηση του οράματος για έναν καλύτερο, αποτελεσματικότερο και κυρίως χρησιμότερο δήμο για τους πολίτες» τόνισε στην ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. «Έτσι θα συνεχίσουμε, γιατί αποδείξαμε στην πράξη, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο κ. Καϊτεζίδης μίλησε ταυτόχρονα  για τη νέα πορεία της δημοτικής παράταξης , σε μια εποχή που στην Ελλάδα της κρίσης  έχουν συμβεί δραματικές αλλαγές  στους    δήμους αλλά και τους δημότες. Όπως χαρακτηριστικά είπε μεταξύ άλλων:

-Παρακολουθούμε στην πολιτική επικαιρότητα την αγωνία των κομμάτων με φόντο την αυτοδιοίκηση.

-Σήμερα, νιώθω τυχερός και δικαιωμένος που το…χρώμα του δικού μας δημοτικού συνδυασμού δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Η παράταξή μας δεν ανήκε ποτέ σε κόμματα! Ανήκει μόνο στους συμπολίτες μας που  μοχθούν για να προκόψει ο τόπος μας και να ζήσουν καλύτερα τα παιδιά μας!

-Ο κακοσχεδιασμένος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ σε καιρό κρίσης γιγάντωσε προβλήματα αντί να τα λύσει!  Έτσι είδαμε πρωτόγνωρες εικόνες με δεκάδες δήμους να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Να καταργούν προνοιακές δομές . Να κλείνουν σχολεία λόγω ψύχους. Να μην πληρώνουν  τους δημοτικούς τους  υπαλλήλους. Να σταματούν κάθε έργο ανάπτυξης.

-Στον δικό μας δήμο σταθήκαμε δίπλα στους συμπολίτες μας. Δώσαμε βάρος στην κοινωνική πολιτική, στο δίκτυο αλληλεγγύης, στη πρόληψη της Υγείας με το πρώτο στην Ελλάδα εκτός Αθηνών ΚΕΠ-Υγείας ! Κάναμε τρεις μειώσεις στα δημοτικά τέλη σε όλες τις περιοχές.

Δημιουργήσαμε κοινωνικά τιμολόγια στην ύδρευση, καθιερώσαμε με επιτυχία τον «κοινωνικό κουμπαρά» για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Αυτό που καταφέραμε στον τομέα των υποδομών έγινε σε αυτή τη δημοτική θητεία αποτελεί πραγματικά ένα μικρό θαύμα…

-Περισσότερα από 350 μετρημένα έργα και δράσεις  στο σύνολο της μικρής αυτής θητείας. Σε κάθε σημείο του δήμου. Έργα που τα χαίρονται ήδη οι συμπολίτες μας.

-Υποδομές εκατομμυρίων ευρώ άλλαξαν θεαματικά την εικόνα της πόλης.

-Αστικές αναπλάσεις, κοινωφελή δίκτυα, πάρκα αναψυχής, δρόμοι, αθλητικοί χώροι, ΚΑΠΗ, αίθουσες πολιτισμού.  Πετύχαμε με σκληρή δουλειά να εξασφαλίσουμε περισσότερα από 40 εκ. ευρώ ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Με τα χρήματα αυτά αλλάζουμε την εικόνα στην πόλη μας και στις γειτονιές της

Πραγματοποιήσαμε το   μεγαλύτερο πρόγραμμα σχολικής στέγης σε ολόκληρη τη χώρα:

-Παραδώσαμε, κατασκευάζουμε και δημοπρατούμε 8 νέα σύγχρονα σχολεία σε κάθε περιοχή του δήμου , λύνοντας οριστικά το πρόβλημα της σχολικής στέγης.

-Ενώσαμε το δήμο από άκρη σε άκρη με μια τηλεφωνική γραμμή. Το 15195 τη «Γραμμή Επικοινωνίας του δημότη». Λύνουμε κάθε μέρα δεκάδες μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας. Δημιουργήσαμε ένα πρότυπο εξυπηρέτησης μοναδικό σε ολόκληρη την Ελλάδα.

-Δώσαμε βήμα στον πολιτισμό

Με την πρώτη Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη Χορτιάτη.

Με τον πρώτο δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο στην ιστορία της Πυλαίας και την συνέχιση του αντίστοιχου  του Πανοράματος.

Με τη ίδρυση Δημοτικού Ωδείου.

Με το θέατρο, τη Μουσική, το Χορό , τα Εικαστικά , κάθε μορφή Πολιτισμού σε όλο το δήμο .

-Αγκαλιάσαμε τον Αθλητισμό με τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού,   με τα δύο νέα κλειστά Γυμναστήρια που ξεκινούν σε Φίλυρο και Χορτιάτη , με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο και το Κολυμβητήριο του Πανοράματος, με το ΔΑΚ της Πυλαίας, με νέες σύγχρονες υποδομές το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ αλλά και άλλα αθλήματα όπως το τένις , το χάντμπολ, ο στίβος.

-Δώσαμε νόημα στις  λέξεις διαφάνεια και νοικοκυροσύνη.

Κόψαμε κάθε περιττό έξοδο. Μειώσαμε το κόστος λειτουργίας του δήμου και πήραμε τολμηρές αποφάσεις  για την προώθηση των αναγκαίων έργων. Αποφάσεις που τις δικαίωσαν ήδη οι συμπολίτες μας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ύστερα από τον σύντομο απολογισμό του έργου ανακοίνωσε και επίσημα τη συνέχιση της προσπάθειας και στην επόμενη  θητεία λέγοντας χαρακτηριστικά :

«Η Δύναμη Ενότητας θα ζητήσει από τους  συμπολίτες μας μια νέα καθαρή εντολή.   Στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας δεν έχουν αξία οι θέσεις. Αλλά η θέληση.  Το πάθος. Η πίστη.  Η ενότητα. Εμείς τα αποδείξαμε στην πράξη και έτσι θα συνεχίσουμε. Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Τα ακόμη πιο υψηλά ποσοστά νίκης το βράδυ των εκλογών θα επιβεβαιώσουν με τον πιο πανηγυρικό τρόπο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στη δημοτική μας παράταξη, στο σχέδιό μας για το μέλλον αυτού του τόπου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολόκληρη την κοινωνία…»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ