Δημιουργούν διαμερίσματα "στρατόπεδα" στη Νέα Υόρκη (video) - Karfitsa.gr
Διεθνή

Δημιουργούν διαμερίσματα “στρατόπεδα” στη Νέα Υόρκη (video)

Όσοι επιλέξουν το χολ για να...

images (2)Αν κάποιος θέλει να ζήσει σε ένα διαμέρισμα με άλλους 21 συγκάτοικους, τότε πρέπει να επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη, όπου ένα “τρομακτικό”, για κάποιους, βίντεο ανακαλύφθηκε στο youtube.

Συγκεκριμένα πρόκειται για βίντεο που διαφημίζει ένα διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων, το οποίο όπως είναι σχεδιασμένο να φιλοξενεί 22 άτομα.

Το σπίτι έχει 11 διπλά κρεβάτια και έχει δημιουργηθεί από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ή από κάποιο μεσίτη. Αν και έχει “ανέβει” στο Youtube από τον Ιανουάριο, έγινε ευρέως γνωστό όταν το ανακάλυψε το Brokelyn, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να αναρωτιούνται αν τελικά έχει ενοικιαστεί.

Σύμφωνα με το βίντεο, η πρόταση αφορά σε σοβαρές προτάσεις. “Οι ένοικοι είναι φοιτητές και νεαροί επαγγελματίες, αναφέρεται από τους δημιουργούς του βίντεο, ενώ σημειώνεται πως το διαμέρισμα των 22 δεν είναι χώρος… πάρτι.

Το σπίτι είναι μεικτό, δηλαδή, όπως αναφέρει ο δημιουργός της διαφήμισης, αφορά και σε άνδρες και γυναίκες οι οποίοι θα μπορούν να κοιμούνται στα δύο υπνοδωμάτια και το χολ. Το ένα υπονοδωμάτιο θα απευθύνεται σε γυναίκες και το άλλο σε άνδρες.

Όσοι επιλέξουν το χολ για να κοιμηθούν θα βρεθούν σε μία… μεικτή ζώνη, όπου κοιμούνται και άνδρες και γυναίκες.

Για τους ενδιαφερόμενους δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα η τιμή, αλλά το ότι βρίσκεται στην 27th Street και 3rd Avenue και ότι δεν επιτρέπονται αλκοόλ και ναρκωτικά.  Σύμφωνα με τις επιλογές που έχουν όσοι ένοικοι θελήσουν να κλείσουν το σπίτι, δεν μπορούν να μείνουν κάτω από 30 μέρες ενώ φτάνουν από 2 έως και 6 μήνες.

Πάντως θεωρείται παράνομο να μένουν τόσοι άνθρωποι σε τόσο μικρό χώρο, αφού βάσει του στεγαστικού νόμου της Νέας Υόρκης, ο κάθε ένοικος πρέπει να έχει 8 τετρ. μέτρα προσωπικό χώρο.

newmoney.gr
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ