Δήμος Ωραιοκάστρου: Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για απαλλαγή τελών - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Δήμος Ωραιοκάστρου: Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για απαλλαγή τελών

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι παρατείνεται ως τις 28 Μαΐου 2021 (έληγε 14 Μαΐου 2021) η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων απαλλαγής τελών καθαριότητας και φωτισμού για τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας του Covid-19.

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://oraiokastro.intelligentcity.gr/icityops/, που έθεσε σε λειτουργία ο Δήμος Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για την ανακούφιση των πληττόμενων επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται πως η απαλλαγή αφορά στο χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί σύμφωνα με τις σχετικές Κ.Υ.Α.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων ανακοινώθηκαν αναλυτικά με δελτίο Τύπου του Δήμου Ωραιοκάστρου στις 14 Απριλίου 2021 (https://oraiokastro.gr/d-oraiokastrou-se-leitourgia-i-ilektroniki-platforma-apallagis-telon-gia-epicheiriseis-pou-plittontai-apo-ton-covid-19/).

Για σχετικές πληροφορίες MONO με τη χρήση της εφαρμογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο του Αντιδημάρχου Ψηφιακής Πολιτικής & Νέας Γενιάς, Νικόλα Σαραμούρτση, στο τηλέφωνο 2313304051 και μέσω e-mail στην ηλ. διεύθυνση: saramourtsis@oraiokastro.gr.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ