Δήμος Παύλου Μελά: Πυρά Γιώργου Λίλτση για τις επιπτώσεις της φονικής κακοκαιρίας - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Δήμος Παύλου Μελά: Πυρά Γιώργου Λίλτση για τις επιπτώσεις της φονικής κακοκαιρίας

Σκληρή επίθεση στην διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά με αφορμή τη φονική κακοκαιρία που έπληξε χθες την Πολίχνη και στοίχισε τη ζωή σε έναν 26χρονο άνδρα, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή», Γιώργος Λίλτσης.

«Επτά χρόνια τώρα, τι έκανε η διοίκηση; Ποια αντιπλημμυρικά έργα προχώρησε και υλοποίησε; Ποσό πίεσε την Περιφέρεια; Καθάρισε τα φρεάτια; Όχι πια άλλη αδράνεια, αλλά λόγια, ψεύτικες υποσχέσεις και μηδέν έργο!», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Λίλτση για την κακοκαιρία:

Για άλλη μια φορά με μια ξαφνική νεροποντή οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με έναν συμπολίτη μας δυστυχώς να χάνει τη ζωή του στο ρέμα που υπερχείλισε κοντά στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσου.

Ως ποτέ θα θρηνούμε θύματα; Ως ποτέ θα μετράμε ανθρώπινες ζωές επειδή οι πόλεις μας, ο τόπος που επιλέξαμε να ζούμε πλημμυρίζουν από τη βροχή; Αλήθεια, ποτέ σκοπεύουν να θωρακίσουν οι αρμόδιοι τον δήμο μας;

Επτά χρόνια τώρα, τι έκανε η διοίκηση; Ποια αντιπλημμυρικά έργα προχώρησε και υλοποίησε; Ποσό πίεσε την Περιφέρεια; Καθάρισε τα φρεάτια; Όχι πια άλλη αδράνεια, αλλά λόγια, ψεύτικες υποσχέσεις και μηδέν έργο!

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από σχέδιο και από σοβαρά και μελετημένα έργα! Είναι αδιανόητο! Μέσα σε λίγα λεπτά, από μια ξαφνική νεροποντή, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους, παρέσυραν αυτοκίνητα και στέρησαν από έναν νεαρό συμπολίτη μας τη ζωή του!

Και όλα αυτά, όχι σε μια απομονωμένη περιοχή αλλά σε έναν δήμο που απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας.

Και όλα αυτά το καλοκαίρι του 2021.Ντροπή!

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ