Διπλή... ονομασία δρόμων στη Θεσσαλονίκη! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Διπλή… ονομασία δρόμων στη Θεσσαλονίκη!

Για τον ανύπαρκτο εορταστικό στολισμό και... φωτισμό, επί μέρες και νύχτες, δήλωσε ότι...

 

Με αφορμή την ένταξη Αθήνας και Θεσσαλονίκης στο δίκτυο των «100 Resilient Cities», που υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Rockefeller,  Καμίνης-Μπουτάρης μίλησαν στον ΙΑΝΟ για τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.

Ως βασικό αγκάθι του δήμου Αθηναίων ο Γ. Καμίνης χαρακτήρισε τα περιβαλλοντολογικά ζητήματα και την ανεργία, ενώ ο κ.Μπουτάρης έθεσε το κυκλοφοριακό θέμα! Ο δήμαρχος  Θεσσαλονίκης μίλησε για τη δημιουργία τραμ, τη λειτουργικότητα των μέσων συγκοινωνίας και την ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της πόλης. Τόνισε για ακόμη μια φορά τη σημασία που έχει η ανάδειξη της εβραϊκής ιστορίας στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που δεν ξεχνά ο ίδιος, αφού ανάμεσα στους πολύ στενούς συνεργάτες του, είναι και ο Χασδάι Καπόν.

Ο κ Μπουτάρης μίλησε για «αποθέωση της βλακείας», αναφερόμενος στην πολιτική ζωή του τόπου, και ζήτησε συναινεση, αφού “οι κ.κ. Σαμαράς και Τσίπρας θα έπρεπε να κυβερνήσουν από κοινού για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ως λύση”. 

Στο θέμα του… ανύπαρκτου στολισμού επι μέρες και νύχτες,  στο οποίο δέχθηκε πολλές αρνητικές κριτικές, είπε: «Ίσως δεν έπρεπε να το κάνω» (και να στολίσω νωρίτερα Χριστουγεννιάτικα την πολη)

Αναφερόμενος σε αλλαγή ονομάτων σε κεντρικούς δρόμους σημείωσε: «Δεν θα αλλάξουμε τους δρόμους, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ιστορική μνήμη» ενώ αναφερόμενος στην Οδό Τσιμισκή, είπε ότι δεν θα αλλάξει η ονομασία, αλλά ότι θα αναγράφεται και εκείνη που κατείχε στο παρελθόν ο ίδιος δρόμος!

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε δωρεάν την τελευταία ηλεκτρονική έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ