Δολοφονική επίθεση κατά της Φενέρ! - Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός του λεωφορείου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Αθλητισμός

Δολοφονική επίθεση κατά της Φενέρ! – Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός του λεωφορείου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κινδύνεψαν όλα τα μέλη της αποστολής
fener (1)
Η στιγμή της επίθεσης…

Η Φενέρ είχε μόλις κερδίσει την Ρίζεσπορ και επιστρέφει στην βάση της. Στον δρόμο της και ενώ περνούσε από την Τραπεζούντα μία ομάδα ενόπλων άρχισε να πυροβολεί στο πούλμαν με στόχο να σκοτώσει όποιον ήταν μέσα! Είναι χαρακτηριστικό πως τα ΜΜΕ της Τουρκίας αναφέρουν πως είχαν ως σκοπό τους να σκοτώσουν και τα 40 μέλη της αποστολής!

fener (6)
Ο οδηγός του λεωφορείου

Ο οδηγός του πούλμαν χτυπήθηκε κατά την επίθεση και ενώ υπήρχαν αίματα και μέσα αλλά και έξω από το όχημα. Οι πληροφορίες τον εμφάνιζαν αρχικά να είναι πολύ σοβαρά και ενώ μεταφέρθηκε γρήγορα σε νοσοκομείο. Τα νεότερα αναφέρουν πως είναι μεν σε κρίσιμη κατάσταση αλλά παράλληλα έχει σταθεροποιηθεί. Οι παίκτες και οι άνθρωποι του συλλόγου στάθηκαν πολύ τυχεροί και για έναν ακόμα λόγο: ο οδηγός έχασε για λίγο τον έλεγχο του οχήματος και ενώ ήταν πάνω σε γέφυρα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είχε ανατραπεί.

Παρότι όμως έχασε τις αισθήσεις του κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο του πούλμαν και να το σταματήσει, με τα media της χώρας να κάνουν λόγο για αυτοθυσία και ηρωισμό. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ πιο άσχημα…

fener (3)

fener (4)

fener (2)Εκτός των άλλων ο γιατρός της ομάδας λειτούργησε ταχύτατα για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό. Στο όχημα δεν ήταν οι Κάιτ, Κορκμάζ, Μπρούνο Άλβες και Ντιέγο Ρίμπας. Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο και φυσικά ο στόχος είναι να συλληφθούν οι δράστες.

Στη συνέχεια η ομάδα με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας, με τους παίκτες να μην μπορούν να πιστέψουν όλα όσα βίωσαν σε έναν βράδυ που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο εφιάλτη.

gazzetta.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ