Δωρεάν δοκιμή δικτύου από την WIND - Karfitsa.gr
Οικονομία

Δωρεάν δοκιμή δικτύου από την WIND

Περισσότερα από 400 εκατομμύρια ευρώ για εκσυγχρονισμό των υποδομών

ena3

Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν Δωρεάν το δίκτυό της πριν το επιλέξουν, προσφέρει η WIND στους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν το υπερσύγχρονο, υψηλών ταχυτήτων δίκτυο της WIND και τις απεριόριστες δυνατότητές του, αποκτώντας την ειδική προσφορά της εταιρείας για δοκιμή δικτύου με δωρεάν χρήση, σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα WIND.

Χαρακτηριστικό είναι και το νέο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας αναφορικά με την προσφορά αυτή, μια ακόμα απολαυστική ερμηνεία του δημοφιλούς ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη, γνωστό σε όλους «Αγαπούλα», ο οποίος παρέα με τον Πίου «οργώνει» όλη την Ελλάδα και δοκιμάζει παίχτες για να βρει τους αυριανούς πρωταθλητές!

Η WIND, έχοντας επενδύσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια €400 εκ. για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της με υποδομές υψηλής τεχνολογίας, διαθέτει σήμερα ένα υπερσύγχρονο, ενιαίο δίκτυο Κινητής Σταθερής & Internet.

Οι συνδρομητές WIND καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας τους, απολαμβάνοντας ποιότητα στις κλήσεις τους, υψηλές ταχύτητες στο mobile internet καθώς επίσης και απρόσκοπτη κάλυψη.

duo3

tria4

 

tessera1

 

pente1

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ