Δυο διαφορετικά πορίσματα για το ατύχημα του Παντελίδη! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοσμικά

Δυο διαφορετικά πορίσματα για το ατύχημα του Παντελίδη!

Είναι μεταξύ τους... αντίθετα!

pantelidis-mikrofono2

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη.

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κολέτης δήλωσε στις κάμερες ότι το πόρισμα των εμπειρογνωμών της οικογένειας είναι διαφορετικό από εκείνο που έβγαλαν οι εμπειρογνώμονες της οικογένειας Παντελίδη.

«Η βαρύτατα τραυματισμένη Ισμήνη Αρναούτη θύμα του τροχαίο δυστυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο παραμένει νοσηλευόμενη στην Εντατική μονάδα θεραπείας Ευαγγελισμός και σε καταστολή. Η οικογένεια Αρναούτη αντιμετωπίζει την μεγάλη και άδικη συμφορά που την βρήκε χωρίς να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια τα οποία μόνο αυτή αυθεντικά μπορεί να κάνει και κανείς άλλος.

Έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους και παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός τα όσα της αποδίδονται ότι είπε ή δεν είπε και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική. (…)

Όταν ρωτήθηκε αν οι γνωμοδοτήσεις των άλλων τεχνικών συμβούλων συμπίπτουν με το πόρισμα των εμπειρογνωμών της οικογένειας Αρναούτη απάντησε: «Μέχρι στιγμής με τις έρευνες που έχουν γίνει δεν συμπίπτουν είναι εντελώς αντίθετες».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ