Δύο ελληνικές ταινίες στην κορυφή του box office! - Karfitsa.gr
Πολιτισμός

Δύο ελληνικές ταινίες στην κορυφή του box office!

Το «Star Wars: The Force Awakens» έπεσε δύο θέσεις

notias

Ο «Νοτιάς» και  «Ο ένας άλλος κόσμος» έχουν σπάσει τα ταμεία του box office αυτή την εβδομάδα!

Συγκεκριμένα ο «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη έκοψε το πρώτο τετραήμερο προβολής του 41.886 εισιτήρια σε 92 αίθουσες προβολής, ενώ το «Ένας Άλλος Κόσμος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που συνεχίζει  να προβάλλεται και να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Να σημειωθεί πως ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης είναι  ο δημιουργός της παλιότερης επιτυχίας «Πολίτικη κουζίνα» και η επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη με τον «Νοτιά»  στην πρώτη προβολή του έκοψε 60.000 εισιτήρια και ξεπέρασε και  το «Ουζερί Τσιτσάνης» που έκοψε 30.368 εισιτήρια το πρώτο τετραήμερο προβολής του.

papakaliatis 4

549.101 εισιτήρια έχει κόψει το «Ένας Άλλος Κόσμος»  σε πέντε εβδομάδες προβολής, ξεπερνώντας τα εισιτήρια της προηγούμενης ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Αν».

Στην τρίτη θέση συναντάμε τη νέα δημιουργία του Ταραντίνο, «Οι Μισητοί Οκτώ», που το τετραήμερο έκοψε 18.602 εισιτήρια,  ενώ μεγάλη επιτυχία σημείωσε και «Το Μεγάλο Σορτάρισμα» το οποίο – μέχρι σήμερα –  έχει κόψει 43.240 εισιτήρια.

tarantino

Τέλος, το «Star Wars: The Force Awakens» έπεσε δύο θέσεις κόβοντας 17,5 χιλιάδες περίπου εισιτήρια (413.026 συνολικά), δείχνοντας πως δύσκολα θα ξεπεράσει τα 500 χιλιάδες, ενώ υπολείπεται και του «Spectre», το οποίο έχει κόψει 487.099 εισιτήρια.

star-wars-660x300

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ